17/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Taylor Swift, η πανέμορφη ξανθιά πολυβραβευμένη καλλιτέχνις της country μουσικής, κυκλοφόρησε τη νέα της δουλειά, με τίτλο “Wonderstruck”.

Όσοι βιαστείτε να μας …κατηγορήσετε ότι δεν ξέρουμε τι λέμε, κρατηθείτε. Γιατί δεν πρόκειται καν για τη νέα της δουλειά, αλλά για την πρώτη δουλειά της Taylor στον χώρο …της αρωματοποιίας!

Ναι, όπως πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, έτσι και η Taylor υπέκυψε στις …σειρήνες της αρωματοποιίας και μετά από ένα περίπου χρόνο σχεδιασμού, προγραμματισμού και δοκιμών, παρουσίασε το “Wonderstruck”. Το να βγάζεις στην αγορά το πρώτο σου άρωμα είναι πολύ ευχάριστο, γιατί για έναν ολόκληρο χρόνο δουλέψαμε σκληρά και είμαι πολύ περήφανη για το αποτέλεσμα”, δήλωσε η τραγουδίστρια στο Access Hollywood. Είναι ένα άρωμα που αγαπώ και θέλω να το φοράω κάθε μέρα. Είναι ευχάριστο και το λατρεύω. Κι όταν ο κόσμος μου λέει ότι μυρίζω ωραία θα μπορώ να λέω ότι αυτό είναι το δικό μου άρωμα, αυτό που δημιούργησα η ίδια”, συνέχισε η Taylor.

Η γλυκιά τραγουδοποιός αναφέρθηκε και στην τελευταία επιτυχία που γνώρισε για την εξαιρετική μουσική της καριέρα, καθώς πρόσφατα ονομάστηκε “Γυναίκα της Χρονιάς” από το Billboard. Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι μεγάλη τιμή και είναι από αυτές τις στιγμές στη ζωή μου που όταν μου ανακοίνωσαν τηλεφωνικά την βράβευση, άρχισα να χοροπηδάω απ’ τη χαρά μου”, ολοκλήρωσε η Taylor.

Η Swift στα μέσα Δεκεμβρίου κλείνει τα 22 της χρόνια και αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε και τη νέα δισκογραφική της δουλειά μέσα στο επόμενο έτος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here