14/1/2011
www.musiccorner.gr

Σε απολύσεις περισσότερων από 700 άτομα προχώρησε το MySpace, γνωστό για το ότι φιλοξενεί πολλά ονόματα της μουσικής, είτε πασίγνωστα είτε άγνωστα που προβάλλονται μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Λόγος των περικοπών φαίνεται να είναι η συνεχής άνοδος του Facebook. Αναλυτικότερα, η εταιρεία αναγκάστηκε να ανακοινώσει την απόλυση του 66% του προσωπικού της εκτός των ΗΠΑ και την απόλυση του 30% των υπαλλήλων της στην Αμερική. Πράγμα που σημαίνει ότι πάνω από 700, από τους συνολικά 1800 εργαζόμενους, έχασαν την θέση τους.

Εκτός αυτών, σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας, η εταιρεία εκτός των απολύσεων, πρόκειται να σταματήσει την λειτουργία σε τέσσερα από τα γραφεία του MySpace, που βρίσκονται εκτός ΗΠΑ. Από αυτή τη λίστα εξαιρούνται τα γραφεία της εταιρείας στο Λονδίνο, το Βερολίνο και το Σίδνευ, ενώ για τέσσερα από τα υπόλοιπα δεν εγγυάται κανείς τίποτα.

Η είδηση αυτή αποτελεί δυσάρεστο γεγονός για τον χώρο της μουσικής, διότι το MySpace ήταν ένα μέρος όπου πολλοί από τους μεγάλους καλλιτέχνες σήμερα, έκαναν γνωστή τη μουσική τους ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς από δισκογραφικές εταιρείες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here