1/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

Η Shakira κυκλοφόρησε το νέο της album “The Sun Comes Out” τον Οκτώβριο του 2010 και έφθασε στο #1 του Ελληνικού chart. Οι πωλήσεις του μέχρι σήμερα έχουν ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια παγκοσμίως (Μόνο στην Γαλλία έχει δώσει 300.000 αντίτυπα) ενώ στην Ελλάδα το album έχει γίνει χρυσό. Η ισπανόφωνη έκδοση του album καρφώθηκε στο #1 του Billboard Top Latin Albums Chart.

Το πρώτο single “Waka Waka” ήταν το επίσημο τραγούδι του 2010 Fifa World Cup και είναι το πιο εμπορικό τραγούδι παγκοσμίου κυπέλλου στην ιστορία. Στο YouTube η αγγλική version είναι το τρίτο δημοφιλέστερο video όλων των εποχών με views άνω των 300 εκατομμυρίων.

Το δεύτερο single “Loca” ακούστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2010 και αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις. Το τραγούδι μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες κατάφερε να ανέβει στο #1 του Ελληνικού airplay chart.

Σήμερα το τραγούδι συμπληρώνει 17 συνεχόμενες εβδομάδες στο #1 σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ και κάνοντάς το έτσι το πιο επιτυχημένο single στην ιστορία του National Airplay Chart!

Τα videos της Shakira πρόσφατα ξεπέρασαν τα 1 δισεκατομμύριο views κάνοντάς την έτσι την τρίτη καλλιτέχνη που το καταφέρνει αυτό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here