21/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Robin Gibb, ο τραγουδιστής των Bee Gees, πάσχει από καρκίνο στο συκώτι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου. Ο μουσικός, που σε ένα μήνα θα κλείσει τα 62 του χρόνια, τον τελευταίο καιρό φαινόταν σε κακή κατάσταση και είχε γίνει γνωστό ότι είχε στομαχικά προβλήματα. Την εβδομάδα που μας πέρασε επισκέφθηκε νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί.

Παρά το γεγονός ότι ο καλλιτέχνης δεν χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο, τόσο η 91 ετών μητέρα του, Barbara, όσο και ο μεγαλύτερος αδελφός του Barry, πήραν το αεροπλάνο από τις ΗΠΑ για να βρεθούν κοντά του. Ο Robin δεν είναι καλά και υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την υγεία του. Μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει την ευμάρειά του για να καλέσει τους καλύτερους γιατρούς του κόσμου, αλλά δεν φτάνουν όταν πρόκειται για καρκίνο”, δήλωσε φίλος της οικογένειας στην The Sunday Mirror.

Ο Robin είναι δυνατός χαρακτήρας. Είναι μαχητής και όλοι οι θαυμαστές του του δίνουν κουράγιο με τα μηνύματά τους. Η σύζυγός του Dwina κάνει ό,τι μπορεί και είναι συνεχώς δίπλα του. Τον περιμένει μια πολύ δύσκολη περίοδος. Δεν πρόκειται να τα παρατήσει και η οικογένειά του θα φροντίσει να έχει όλα όσα χρειάζεται. Υπάρχει όμως και απογοήτευση γιατί πάντα πρόσεχε τον εαυτό του. Δεν έπινε, πρόσεχε τη διατροφή του και έκανε γυμναστική καθημερινά

Η σύζυγος του Robin Gibb, Dwina, έχει κανονίσει ήδη την παρακολούθησή του σε νοσοκομείο του Λονδίνου, ειδικούς να τον κουράρουν εκτός νοσοκομείου αλλά ακόμα και εναλλακτικές ιατρικές μεθόδους. Η οικογένεια έχει «χτυπηθεί» άσχημα από τον θάνατο, καθώς τα δύο αδέλφια Andy και Maurice έχουν πεθάνει. Ο Andy σε ηλικία 30 ετών το 1988 και ο Maurice, δίδυμος του Robin, το 2003.

Είναι απίστευτα λυπηρό για τη Barbara. Έχασε τον Andy, μετά τον Maurice και τώρα πρέπει να αντέξει να βλέπει τον Robin σ’ αυτήν την κατάσταση”, ανέφερε άλλος φίλος της οικογένειας στην εφημερίδα.

Είναι πάρα πολλά για να αντιμετωπίσει μία μητέρα. Ιδιαίτερα στην ηλικία που βρίσκεται. Ο Barry είναι δίπλα στον Robin και πολλοί φίλοι σπεύδουν να υποστηρίξουν τον άτυχο καλλιτέχνη”, ολοκληρώνει η εφημερίδα.

Η οικογένεια του μουσικού δεν σχολίασε τα δημοσιεύματα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here