6/7/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τη 15χρονη βαφτισιμιά της επέλεξε για να πάρει συμβουλές η Amy Winehouse!

Η Amy, μετά την τραγική της εμφάνιση σε συναυλία στο Βελιγράδι όπου ανέβηκε στη σκηνή τρεκλίζοντας από το ποτό και ξεχνώντας ακόμα και τους στίχους των τραγουδιών της, αναγκάστηκε να ακυρώσει μια σειρά από εμφανίσεις της στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα. Η τραγουδίστρια που βλέπει την καριέρα της να βρίσκεται και πάλι στα όρια της καταστροφής, πλησίασε την νεαρή τραγουδίστρια Dionne Bromfield, την οποία έχει βαφτίσει, για υποστήριξη.

Dionne Bromfield

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η νεαρή, η οποία εξέφρασε την απορία της για το γεγονός ότι όχι μόνο η Amy αλλά και άλλοι μεγαλύτεροι γνωστοί και φίλοι της, την πλησιάζουν ζητώντας συμβουλές. Είναι παράξενο. Είμαι μόλις δεκαπέντε ετών, αλλά αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να με συμβουλευτούν. Μη με ρωτήσετε γιατί. Δεν ξέρω. Και η Amy πάντα σε μένα έρχεται όταν έχει προβλήματα”, δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια.

Η Dionne, θέλοντας ίσως να μην πάρει θέση εναντίον της νονάς της, δηλώνει ότι δεν έχει δει το video της Amy από το Βελιγράδι παρόλο που κυκλοφόρησε ευρέως στο internet και δείχνει τα χάλια της Winehouse. Δεν έχω δει το video αλλά άκουσα γι’ αυτό. Τι να πει κανείς; Έχω δει άλλα αποσπάσματα από εμφανίσεις της και είναι λυπηρή η κατάστασή της. Αλλά από την άλλη, αν εγώ νιώθω λύπη, πώς να αισθάνεται η ίδια;”, συνεχίζει η Bromfield. Η Amy είναι αυτή που είναι. Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Δεν μπορεί κανείς να της πει τι να κάνει. Μόνο η ίδια αποφασίζει για τον εαυτό της. Αλλά, όπως ξέρετε, είναι ένα τεράστιο ταλέντο και δεν πρέπει να την κατηγορούμε γι’ αυτό”, ολοκλήρωσε η νεαρή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here