9/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτό φαίνεται ότι πιστεύει ο Chris Brown.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Chris Brown πριν από δύο χρόνια είχε χτυπήσει την, τότε, φιλενάδα του Rihanna. Ο ξυλοδαρμός αυτός είχε γίνει και η αιτία το διάσημο ζευγάρι να χωρίσει, ενώ ο Brown οδηγήθηκε στο κρατητήριο. Εκτός από τον χωρισμό του με την Rihanna, ο Chris αντιμετώπισε και την δυσπιστία των φίλων και συναδέλφων του και είδε την καριέρα του να κινδυνεύει να χαθεί, εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Αρκετοί «κόλλησαν» σ’ αυτό που έγινε. Οι περισσότεροι όταν βλέπουν να γίνονται τέτοια πράγματα σου γυρνάνε την πλάτη. Δεν θέλουν να συνδέεται το όνομά τους με οτιδήποτε αρνητικό”, είπε ο καλλιτέχνης.

Ωστόσο, ο χρόνος πέρασε και ο Chris πιστεύει ότι το θέμα ξεχάστηκε, με αποτέλεσμα αρκετοί να είναι εκείνοι που επιθυμούν ξανά να συνεργαστούν μαζί του. Αλλά σ’ αυτό βοηθάει και η νέα δουλειά που ετοιμάζει. Θέλουν να συμμετέχουν στο δίσκο. Θέλουν να δουλέψουν μαζί μου. Τα προηγούμενα δύο χρόνια όλοι κρατούσαν αποστάσεις από μένα. Αλλά με στήριξαν πολύ οι θαυμαστές μου”, δήλωσε ο Chris στο περιοδικό Page Six. Όπως το βλέπω εγώ, πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός, να ελέγχω τη συμπεριφορά μου για να μην αποδειχθεί ότι έχουν δίκιο όσοι με χαρακτηρίζουν ως εριστικό άτομο”, ολοκληρώνει ο 21χρονος Brown.

Ο νεαρός μουσικός σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το τέταρτο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο F.A.M.E., που προέρχεται από τα αρχικά “Fans Are My Everything”! Με τον τίτλο αυτό θα λέγαμε ότι ο Brown αποτίει φόρο τιμής στους θαυμαστές του που τον στήριξαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Τα τραγούδια του δίσκου στη standard έκδοση είναι:

Deuces
Up 2 You
No Bullshit
Look at Me Now
She Ain’t You
Say It With Me
Yeah 3x
Next 2 You
All Back
Wet the Bed
Oh My Love
Should’ve Kissed You
Beautiful People

ενώ στην deluxe edition υπάρχουν ακόμα τα:

Bomb
Love Them Girls
Paper, Scissors, Rock
Beg For It

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here