20/10/2010
www.musiccorner.gr

Συλλεκτική συλλογή η οποία θα περιέχει όλα τα short films της σόλο μουσικής πορείας του Michael Jackson, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει σε deluxe έκδοση και θα περιέχει 3 DVD συνολικής διάρκειας 4,5 ωρών και θα καλύπτει όλα τα short films του Michael Jackson, τα οποία επηρέασαν και καθόρισαν, μουσικά, τουλάχιστον δύο γενιές. Η συλλογή θα περιέχει περισσότερα από 40 βίντεο, από τα οποία δέκα από αυτά είναι ακυκλοφόρητα, ενώ όλα έχουν περάσει από ψηφιακή επεξεργασία προκειμένου να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους θαυμαστές του «βασιλιά» της ποπ. Επίσης θα περιέχεται και η ταινία μικρού μήκους «One More Chance».

Η ταυτόχρονη εμφάνιση, ιστορικά, τόσο του MTV όσο και του Michael Jackson ως ποπ είδωλο πλέον, ήταν μία τεράστια αλλαγή στη μουσική κουλτούρα της εποχής αφού δύο τεράστια ονόματα συνεργάστηκαν και δημιούργησαν μία παγκόσμια μουσική αλλαγή. Το short film του Thriller, το οποίο σκηνοθέτησε ο John Landis, είναι το μοναδικό μουσικό βίντεο που συμπεριλήφθηκε στη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου.

Η συλλογή με τα short film του Michael Jackson θα περιέχει τις ολοκληρωμένες εκδοχές του “Thriller” και “Black or White” καθώς και του “Bad” του οποίου σκηνοθέτης ήταν ο Martin Scorsese. Ακόμα περιέχει τις συνεργασίες του Michael Jackson με τους σκηνοθέτες John Singleton, Spike Lee αλλά και David Fincher.

Η συλλογή η οποία θα φέρει το όνομα Vision, θα συνοδεύεται και από συλλεκτικό βιβλίο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here