2/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτή είναι η συμβουλή της Demi Lovato, της 19χρονης τραγουδίστριας που κυκλοφόρησε το τρίτο άλμπουμ της καριέρας της τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Demi αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα που είχαν και σωματικές «παρενέργειες» και γι’ αυτό το λόγο είχε νοσηλευτεί σε ειδική κλινική ψυχολογικής στήριξης, μέχρι να ξεπεράσει τα προβλήματά της. Η καλύτερη συμβουλή που έχω να δώσω, είναι να προσποιείσαι κάτι μέχρι να το κάνεις”, δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια στο MTV, στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε αναφερόμενη και στην περιπέτειά της. Όταν πρωτοξεκίνησα τη θεραπεία, δεν ήθελα να βρίσκομαι εκεί και προσποιούμην μέχρι να βεβαιωθώ ότι είναι σωστή κίνηση. Έμεινα εκεί και άρχισα να πιστεύω ότι η παρουσία μου στην κλινική γινόταν για καλό σκοπό”, δήλωσε η Demi.

Προσωπικά δεν ήθελα να εισαχθώ, αλλά υπάρχουν κορίτσια που νομίζουν ότι δεν χρειάζονται βοήθεια. Αλλά, αν προσποιηθούν ότι θέλουν, στο τέλος θα το καταλάβουν και θα δεχθούν τη βοήθεια που χρειάζονται”, συνέχισε η τραγουδίστρια. Αν αρχίσεις να πιστεύεις ότι μπορείς να βοηθηθείς, με τον καιρό θα διαπιστώσεις ότι είναι πραγματικά το σωστό πράγμα, οπότε θα συνεχίσεις τη θεραπεία συνειδητοποιημένα και θα έχεις σωστά αποτελέσματα”.

Η Demi μίλησε ανοιχτά και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε αφού ολοκλήρωσε τη θεραπεία της και αναφέρθηκε ειδικότερα στο γεγονός ότι θεωρείται πρότυπο για πολλά κορίτσια της ηλικίας της. Αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη. Υπάρχουν σε καθημερινή βάση επιλογές που πρέπει να κάνω και πάντα η σκέψη μου είναι στο τι θα σκεφτόταν και πως θα αισθανόταν η μικρή μου αδελφή αν έκανα κάποια επιλογή”.

Υπάρχουν μέρες που δεν είμαι πολύ καλά, αλλά μου αρέσει να βρίσκομαι κοντά στους θαυμαστές μου. Να βγαίνω έξω και να τους χαιρετάω. Να ξέρουν ότι είμαι δίπλα τους. Είμαι πρότυπο για πολλούς και θέλω να είμαι κοντά τους”, ολοκλήρωσε η Demi.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here