5/5/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο λόγος για τον αειθαλή κιθαρίστα των Rolling Stones, Ronnie Wood, και την Ekaterina ή Katia Ivanova, πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό του Ronnie με την σύζυγό του Jo Wood.

Ο 63χρονος σήμερα Ronnie, παράτησε τη γυναίκα του το 2008 για να τα φτιάξει με την 20χρονη, τότε, Ekaterina Ivanova, μοντέλο, που είχε γνωρίσει σε κάποιο club του Λονδίνου. Η σχέση του κιθαρίστα με το μοντέλο διαλύθηκε στα τέλη του 2009, όταν η Ivanova κατηγόρησε τον Ronnie για επίθεση και ξυλοδαρμό και έκτοτε, παρά τις ικεσίες του κιθαρίστα, η Ivanova ήταν αμετάπειστη. Ωστόσο, η επιμονή του Ronnie φαίνεται πως έπιασε τόπο. Ο ρόκερ έκανε δεσμό με την βραζιλιάνα πολίστρια Ana Araujo, αλλά πίσω από την πλάτη της συνέχιζε την πολιορκία της Ivanova!

Η ερωτική ζωή του Ronnie ποτέ δεν ήταν απλή. Η Ana ήταν πολύ καλή γι’ αυτόν και τον είχε ηρεμήσει. Μπορεί να έδειχνε καλά με την Ana, αλλά συνεχίζει να έχει αισθήματα για την Katia“, έγραψε η Sun. Για τον Ronnie είναι πολύ εύκολο να πατήσει το «κουμπί» της αυτοκαταστροφής. Όταν η Ana έμαθε ότι πίσω από την πλάτη της «κυνηγούσε» την Katia, έγινε έξαλλη”, συνεχίζει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θράσος του κιθαρίστα δεν έχει όρια. Όταν τσακώθηκε με την Araujo, ζήτησε τη βοήθεια …της τέως συζύγου του, η οποία όμως τον αγνόησε επιδεικτικά. Ο Ronnie έκανε για μια ακόμα φορά αυτό που συνηθίζει. Τα κάνει χάλια στην προσωπική του ζωή και μετά …τρέχει σε προηγούμενες συντρόφους ζητώντας συμπάθεια”, ολοκληρώνει η εφημερίδα επικαλούμενη έγκυρη πηγή.

Παρά την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Ronnie στα ερωτικά του, εκπρόσωπός του προχώρησε σε επίσημη δήλωση στην οποία αναφέρεται ότι ο κιθαρίστας είναι και πάλι «φίλος» με την Ivanova. Για να δούμε μέχρι πότε…

Ατακτούλης ο Ronnie!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here