25/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ανακοινώθηκε η λίστα με τους πέντε υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου καλλιτέχνη / συγκροτήματος του κόσμου στα ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία του MTV για το 2011, μετά την προκαταρκτική ψηφοφορία.

Σύμφωνα με τις επιλογές του κοινού, στην τελική πεντάδα που θα διαγωνιστεί για το βαρύτιμο βραβείο, είναι και η Britney Spears, ως υποψήφια από τη Βόρεια Αμερική, καθώς οι υποψήφιοι προέρχονται από διαφορετικές ηπείρους.

Η νικήτρια της περυσινής Eurovision Lena, είναι η υποψήφια από την Ευρώπη, οι BIGBANG από την Άπω Ανατολή, ο Abdelfattah Grini από την περιοχή Αφρικής, Ινδίας και Μέσης Ανατολής, και οι Restart από τη Λατινική Αμερική.

Η ψηφοφορία για το βραβείο που απονέμεται για πρώτη φορά φέτος, θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 4 Νοεμβρίου στο επίσημο site των βραβείων www.mtvema.com. Το MTV με το βραβείο αυτό θέλει να κάνει γνωστή τη μουσική κάθε γωνιάς του πλανήτη σε όλο τον κόσμο.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής που θα γίνει στις 6 Νοεμβρίου στο Μπέλφαστ, σε ένα εντυπωσιακό, όπως συνήθως, σόου που θα παρουσιάσει η νεαρή Selena Gomez.

Στα …συνήθη βραβεία τις περισσότερες υποψηφιότητες έχει συγκεντρώσει η Lady Gaga που θα διεκδικήσει έξι βραβεία φέτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here