23/6/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

Θα αργήσουμε να ξαναδούμε στη σκηνή την Amy Winehouse έπειτα από το ρεζιλίκι στο Βελιγράδι και τις ακυρώσεις των εμφανίσεων της σε Κωνσταντινούπολη και Αθήνα. Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο μάνατζερ της 28χρονης, Raye Cosbert, ο οποίος πήρε την απόφαση να ακυρωθούν οι συναυλίες σε Κωνσταντινούπολη και Αθήνα ενώ έκανε λόγο ακόμα και για πολυετή απουσία κάτι που ενδεχομένως να εξανεμίσει και τις τελευταίες ελπίδες να επανέλθει στα μουσικά δρώμενα μία από τις πιο αξιόλογες φωνές της εποχής μας.

Η Winehouse αναμένεται να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης κάτι που πέρα από τις συναυλίες ενδεχομένως να αφήσει και οριστικά πίσω τον νέο δίσκο που ετοίμαζε. Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε αποφάσισε να μην εισπράξει την αμοιβή της για την εμφάνιση του Βελιγραδίου αφού θεώρησε πως ήταν κάτω του μετρίου.

«Η Αmy κατανοεί πως η εμφάνισή της ήταν πολύ κάτω του μετρίου και δεν θέλει να πληρωθεί για την εμφάνισή της» δήλωσε ο μάνατζερ της. Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω η Amy Winehouse ακύρωσε όλες τις συναυλίες που επρόκειτο να δώσει μέσα στο καλοκαίρι. «Όσοι βρίσκονται κοντά της είναι διατεθειμένοι να κάνουν ο,τι μπορούν για να τη βοηθήσουν να επιστρέψει στην καλύτερη κατάσταση και θα της δοθεί όσος χρόνος είναι απαραίτητος» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here