6/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με τη Mariah Carey συνεργάστηκε ο Justin Bieber για το άλμπουμ που ετοιμάζει με εορταστικά τραγούδια! Ο νεαρός Καναδός που έφτασε στην κορυφή των charts με το πρώτο του άλμπουμ “My World 2.0” το 2010, ετοιμάζει το νέο του δίσκο, με τίτλο “Under the Mistletoe”, που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια τα οποία ερμηνεύει ο 17χρονος τραγουδιστής μόνος ή με τη συμμετοχή άλλων καλλιτεχνών, όπως ο Usher, ο Busta Rhymes και άλλοι. Στο πλαίσιο των συνεργασιών αυτών, ο Justin ηχογράφησε με τη Mariah Carey το γνωστό τραγούδι “All I Want for Christmas Is You”. Την ανακοίνωση της συνεργασίας έκανε ο Justin μέσω της σελίδας του στο Twitter που οδηγούσε σε ένα video της Mariah. Πώς πάτε; Είμαι η Mariah Carey. Είμαι εδώ για να σας πω ένα μικρό μυστικό. Ο Justin κι εγώ ηχογραφήσαμε ένα ντουέτο που είναι το τραγούδι μου “All I Want for Christmas Is You”, το οποίο έγραψα και έκανα την παραγωγή”, αναφέρει η Carey στο video. Είμαι ενθουσιασμένη με τη συνεργασία αυτή. Πιστεύω ότι έχετε εκπλαγεί από την είδηση και θα εκπλαγείτε ακόμα περισσότερο όταν το ακούσετε. Το κομμάτι είναι υπέροχο και θα το χαρείτε. Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι απόλυτα εορταστικά μ’ αυτή τη συνεργασία”, ολοκλήρωσε η Carey.

Ο Justin είχε προετοιμάσει τους θαυμαστές του αναφέροντας ότι συνεργάζεται με μια από τις καλύτερες φωνές του κόσμου, αποκαλώντας την Mariah «ζωντανό θρύλο». Και ο ενθουσιασμός του και γι’ αυτή τη συνεργασία φαίνεται στην τελευταία του δήλωση. Όπως σας είχα πει. Το “Under the Mistletoe” δεν είναι ένα συνηθισμένο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ”, έγραψε στο Twitter μετά την ανακοίνωση του ντουέτου με τη Mariah.

Τα τραγούδια του άλμπουμ είναι τα εξής (σε παρένθεση οι guests) :
Only Thing I Ever Get for Christmas
Mistletoe
The Christmas Song (Usher)
Santa Claus is Coming to Town
Fa La La (Boyz II Men)
Christmas Love
All I Want for Christmas Is You (Mariah Carey)
Drummer Boy (Busta Rhymes)
All I Want Is You
Home This Christmas (The Band Perry)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here