29/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μπορεί ο …Γιάννης Πάριος να μας τραγούδησε πριν λίγο καιρό «το πουλάω το σπίτι», αλλά ο Mark Owen είναι αυτός που το έκανε πράξη!

Ο τραγουδιστής των Take That αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι του στο νοτιοδυτικό Λονδίνο και να κάνει μια νέα αρχή με την οικογένειά του σε νέο σπιτικό.
Άλλωστε το παλιό του σπίτι του θύμιζε ένα πολύ δύσκολο 2010, μέσα στο οποίο αποκάλυψε ότι όσα χρόνια είχε σχέση με τη γυναίκα του διατηρούσε και εξωσυζυγικές επαφές, αλλά και την μάχη που έδωσε με τον αλκοολισμό.

Ο Mark για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις είχε δηλώσει: “Με αγαπάει και την απογοήτευσα. Λυπάμαι ειλικρινά και ζητώ συγνώμη. Υπήρξα ηλίθιος. Δεν φταίει κανένας άλλος εκτός από μένα. Δεν ξέρω με πόσες γυναίκες απάτησα τη γυναίκα μου. Ίσως και με δέκα”.

Η δημόσια συγνώμη του Owen, η μεταμέλειά του και η απεξάρτησή του από το αλκοόλ, φαίνεται ότι έπεισαν την σύζυγό του, ηθοποιό Emma Ferguson, να τον συγχωρήσει. Έτσι, το ζευγάρι αλλάζει σπίτι. Φεύγουν από το μικρό σπίτι που είχαν αγοράσει το 2006 έναντι 1.200.000 λιρών και αναζητούν μεγαλύτερη οικογενειακή εστία, στην ίδια περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζεύγος πούλησε το παλιό του σπίτι περίπου 1.500.000 λίρες.

Στο νέο σπίτι τους, για το οποίο δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες, θα προσπαθήσουν να ξεχάσουν τα σφάλματα του παρελθόντος και να μεγαλώσουν τα δύο τους παιδάκια, 5 και 3 ετών σήμερα, με σωστό τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here