6/12/2010
www.musiccorner.gr

Μάλλον δεν ξέρουν τι ακριβώς θέλουν οι Slipknot ταλαιπωρώντας τους θαυμαστές τους κι εμάς που ψάχνουμε να μάθουμε αν τελικά θα συνεχίσουν ή όχι.

Είχαμε γράψει προ ημερών πως το γκρουπ ετοιμάζει νέο άλμπουμ κατά τον  ντράμερ των Slipknot Joey Jordison. Όμως έρχεται ο frontman Corey Taylor να τα γυρίσει όλα τούμπα.

«Για να μην έχει κανείς λάθος εντύπωση, να ξεκαθαρίσω πως δεν υπάρχουν σχέδια για νέο άλμπουμ των Slipknot στο προσεχές μέλλον. Συναυλίες; Μπορεί. Άλμπουμ; Όχι. Σχετικά με όσα είπε ο Joey Jordison, είναι μόνος του σε αυτό… ξέρω τουλάχιστον πέντε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τίποτα για το θέμα» δήλωσε ο Taylor μόλις έμαθε τα λεγόμενα του Jordison. Πέρα από όλα αυτά, οι Slipknot επιβεβαίωσαν ότι θα είναι headliners στο Sonisphere festival της επόμενης χρονιάς.

Το Sonisphere θα ξεκινήσει από το Knebworth τον Ιούλιο και θα περιοδεύσει σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης. Τα μέλη των Slipknot δήλωσαν ότι ανυπομονούν για την περιοδεία τους και πως όλα τους τα live θα είναι αφιερωμένα στον εκλιπόντα Paul Gray.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here