2/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Κάπως έτσι είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ της Mary J Blige, καθώς η τραγουδίστρια σε λίγες μέρες κυκλοφορεί τη νέα της δουλειά.

Το δέκατο άλμπουμ της Mary έχει τίτλο “My Life II… The Journey Continues (Act 1)” και αποτελεί τη φυσική συνέχεια του “My Life” που είχε κυκλοφορήσει η καλλιτέχνις το 1994. Το “My Life” ήταν εξαιρετικά προσωπικό, και είχε ηχογραφηθεί σε μια περίοδο που η Mary αντιμετώπιζε προβλήματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης. Στο νέο της άλμπουμ περιγράφει πώς ξεπέρασε όλες της τις δυσκολίες.

Όταν έκανα το “My Life” βρισκόμουν σε μια κατάσταση που ζητούσα βοήθεια. Δεν είχα αυτοεκτίμηση και ήμουν θύμα κακοποίησης. Όταν μίλησα, ζητούσα βοήθεια από οποιονδήποτε”, δήλωσε η τραγουδίστρια σε συνέντευξη στο BBC.

Θεωρώ πολύ σημαντικό να κάνω μια συνέχεια. Πρέπει να υπάρχει κάτι που να μας θυμίζει πόσο μακριά έχουμε φτάσει”, συνεχίζει η Mary που αντιμετώπισε από μικρή ηλικία την κακοποίηση στην οικογένεια. Για να μετατρέψεις μια αρνητική κατάσταση σε θετική, χρειάζεσαι βοήθεια. Δεν μπορείς να το κάνεις μόνη σου. Χρειάζεσαι φίλους, χρειάζεσαι τον Θεό δίπλα σου. Επέλεξα τη ζωή μπροστά στον θάνατο. Έχω πίστη στον Θεό. Είμαι θρησκευόμενη”, συνεχίζει η Mary.

Η ζωή είναι μια περιπέτεια. Δεν είναι απλή. Δεν μπορούμε να τραγουδάμε μόνο για τα δυσάρεστα. Η ζωή έχει και όμορφες στιγμές. Και προσπαθώ να τις ζω όσο περισσότερο μπορώ”, αναφέρει η Mary που βλέπει θετικά το μέλλον της. Μου αρέσει να βλέπω την εξέλιξή μου. Να μεγαλώνω και να διαπιστώνω ότι γίνομαι καλύτερη, ότι αλλάζω. Διαφορετικά μαλλιά, διαφορετικά σκουλαρίκια…”, αστειεύτηκε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της.

Το “My Life II… The Journey Continues (Act 1)” θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου και περιέχει τα παρακάτω τραγούδια:

Intro
Feel Inside
Midnight Drive
Next Level
Ain’t Nobody
25/8
Don’t Mind
No Condition
Mr. Wrong
Why
Love a Woman
Irreversible
Empty Prayers
Need Someone
The Living Proof

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here