Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Κατερίνα Ζάγκλα παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς»

Η Κατερίνα Ζάγκλα είναι μια ιδιαίτερα προικισμένη και εκφραστική ερμηνεύτρια που παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα, με πολλές live εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές, καθώς και με σημαντικές συνεργασίες όπως αυτή  με τον Γιάννη Ζουγανέλη για τη δημιουργία του τραγουδιού των τίτλων της εκπομπής «Φόρτσα Πατρίδα».

Ακολουθεί μουσικές σπουδές σε υψηλό επίπεδο και αυτό το γεγονός τη βοηθά να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το πλούσιο ερμηνευτικό της ταλέντο και να ελέγξει σε όλο του το εύρος το έμφυτο φωνητικό της χάρισμα.

zaggla_katerina_2018_03_001

Το τραγούδι «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς» είναι μια όμορφη ρυθμική μπαλάντα, δημιουργία της εξαιρετικής και ανερχόμενης ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού Μάγδας Βαρούχα.

Η Κατερίνα Ζάγκλα με ευαισθησία και λυρισμό αφηγείται μια ιστορία στην οποία πρωταγωνιστούν οι ψευδαισθήσεις του έρωτα και η αμηχανία του χωρισμού που εξελίσσεται στιχουργικά σαν ένας υποθετικός διάλογος που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν η ηρωίδα έβρισκε το κουράγιο να τον προκαλέσει.

Το «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς» είναι ένα τραγούδι που μιλά για την δύσκολη πορεία προς τη συναισθηματική ενηλικίωση και την συνειδητοποίηση ότι τα «ποτέ» και τα «πάντα» των ερώτων είναι τις περισσότερες φορές αρκετά επισφαλή.

Το digital single «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Τύμπανα/Κρουστά/Πιάνο: Αλέξανδρος Κούρος
Μπάσο: Γιάννης Σούλτης
Κιθάρες: Κώστας Παρίσσης
Βιολί: Δημήτρης Κουζής
Φωνητικά: Μάγδα Βαρούχα

Παραγωγή: Praxis Studios
Ηχοληψία: Κώστας Παρίσσης

Ενορχήστρωση: Κ. Παρίσσης & Αλ. Κούρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here