Οι μελωδίες των Les Au Revoir από την πρώτη στιγμή ταίριαξαν με τους ρυθμούς του Kled Moné και σε αυτή την μουσική τους συνάντηση διασκευάζουν ένα κοινό αγαπημένο τους τραγούδι το “Άσε με να Φύγω” που ερμηνεύτηκε για πρώτη φορά από την Αλέκα Κανελλίδου, σε μουσική του Γιώργου Μανίκα και σε στίχους του Νίκου Ελληναίου.

les_au_revoir_vc_2015_12_002

Οι Les Au Revoir και ο Kled Moné θέλησαν να εκφράσουν την αγάπη τους σε αυτή την κλασσική επιτυχία που μετά από σαράντα χρόνια ζει και συγκινεί τις καρδιές των ανθρώπων, διασκευάζοντας το με μεγάλο σεβασμό προς την πρωτότυπη σύνθεση και ερμηνεία. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το τραγούδι είναι ο up tempo ρυθμός σε συνδυασμό με μελαγχολικά ηχοχρώματα και πινελιές από ηλεκτρικό πιάνο, ακουστική κιθάρα και πνευστών που ως σκοπό έχουν να αναδείξουν την διαχρονική μελώδια του “Άσε με να Φύγω”.

Το τραγούδι συνοδεύεται από video clip που την σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο μόνιμος συνεργάτης των Les Au Revoir, Δημήτρης Συλβέστρος καταφέρνοντας να αποτυπώσει για ακόμα μια φορά με τον πιο όμορφο τρόπο το μουσικό κλίμα σε εικόνες.

les_au_revoir_vc_2015_12_001

Το “Άσε με να φύγω” ήταν το πρώτο τραγούδι με το οποίο έκανε επιτυχία η αξεπέραστη κλασσική ερμηνεύτρια Αλέκα Κανελλίδου το 1974 στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Από τότε το τραγούδι είναι ορόσημο για το Φεστιβάλ κερδίζοντας το βραβείο σύνθεσης, όπως και η ίδια η Αλέκα Κανελλίδου με το βραβείο των δημοσιογράφων για την καλύτερη ερμηνεία.

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here