ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δισκογραφική Εταιρεία : Heaven (4/2010)

To πρώτο single του Νίκου Γκάνου, “Κοίτα τι έκανες”, σε μουσική Alex Papaconstantinou και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου, ήδη μας ξεσηκώνει εδώ και λίγο καιρό από τις ραδιοφωνικές συχνότητες! Ήρθε η ώρα για την κυκλοφορία του cd single με πολλές fresh εκπλήξεις και προτάσεις στον ήχο, στις συνεργασίες, στην αισθητική.

Τίτλος του cd single “Μπροστά”, όσο για το ομότιτλο τραγούδι που θα ακούσετε, πρόκειται για διασκευή της ξένης επιτυχίας «Monsta», σε ελληνικούς στίχους του Νίκου Βουρλιώτη. Στους δημιουργούς συναντάμε επίσης το Γιάννη Ιερεμία και τον Etostone, ενώ στο «Μείνε» στίχους έχει γράψει ο Νίκος Γκάνος.

Στα highlights του album έρχεται να προστεθεί η προσεγμένη αισθητική του booklet, όπου τα τραγούδια παρουσιάζονται σε στυλ comic και ο Νίκος ως graphic hero!

Ο Νίκος Γκάνος είναι η νέα πρόταση στην pop/dance σκηνή και από ό,τι φαίνεται θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον!

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER
Γράφει ο Δημήτρης Τσάγκας

Άλλο ένα νέο πρόσωπο στην ελληνική μουσική και ειδικότερα στη dance σκηνή. Ο Νίκος Γκάνος κυκλοφορεί το cd single “μπροστά” επιχειρώντας μια πρώτη γνωριμία με το κοινό.

Το cd διαθέτει 5 τραγούδια που έχουν κοινό γνώμονα τον χορευτικό τους χαρακτήρα. Το μόνο που διαφέρει κάπως είναι το “σε θέλω πιο sexy” που στηρίζεται σε ανατολίτικα vibes, ενώ τα υπόλοιπα έχουν ένα πιο “αμερικάνικο” στυλ. Τα τραγούδια προφανώς στοχεύουν να γίνουν χιτάκια στην καλοκαιρινή μας διασκέδαση και τίποτα παραπάνω. Δεν σου αφήνουν κάτι παρά μόνο ένα αίσθημα ευφορίας όταν τα ακούς, αλλά όχι ότι τρελαίνεσαι να τα ξανακούσεις κι όλας! Ωστόσο είναι κομμάτια με έναν ξεκάθαρο dance χαρακτήρα που δεν ακούμε συχνά σε ελληνικές παραγωγές και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο.

Πρώτο single έχει επιλεγεί το διασκευασμένο “μπροστά”, εγώ όμως ξεχώρισα περισσότερο τα “κοίτα τι έκανες” και “πόσο ακόμα”. Τα δύο τελευταία tracks του cd δεν μου έκαναν καμία αίσθηση.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει το 8σέλιδο ένθετο όπου είναι σχεδιασμένο σαν κόμικ και κάθε τραγούδι παρουσιάζεται σαν μια ιστοριούλα με πρωταγωνιστή φυσικά τον τραγουδιστή. Όμορφα σχεδιασμένο, έξυπνη και ενδιαφέρουσα κίνηση…

 

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ CD
01. Μπροστά (Monsta)
02. Κοίτα τι έκανες
03. Πόσο ακόμα
04. Σε θέλω πιο sexy
05. Μείνε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here