ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δισκογραφική Εταιρεία : Heaven (4/2010)

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Ο,τι πιο όμορφο», ο ανερχόμενος και ιδιαίτερα αγαπητός ερμηνευτής Στάθης Ραφτόπουλος μας παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια.

Τέσσερα ολοκαίνουργια τραγούδια σε μουσική Δημήτρη Φωτιάδη και στίχους Βλάσση Αλεξάνδρου, τα οποία κυκλοφορούν σε cd single από τη Heaven με τον γενικό τίτλο «Απ’ την αρχή».

Ραδιοφωνικά έχουμε ήδη πάρει μια πρώτη γεύση με το τραγούδι «Κι όμως» που ακούγεται  πολύ!

Απ’ την αρχή …ο Στάθης Ραφτόπουλος μας συστήθηκε με μια επιτυχία, τώρα ήρθε η στιγμή για τη συνέχεια!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER
Γράφει ο Παύλος Ζέρβας – pavloszervas@musiccorner.gr

Μετά το πρώτο του cd single που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2008, ο Στάθης Ραφτόπουλος επιστρέφει με νέο …cd single! Ο τραγουδιστής είχε γίνει πάντως γνωστός πριν κυκλοφορήσει δικό του δίσκο, από τη συμμετοχή του στο reality Fame Story καθώς και από ένα ντουέτο με τη Καίτη Γαρμπή, τον “ισόβιο δεσμό”, δημιουργία των Πήγασος. Στη συνέχεια ήρθε το πρώτο cd single με τραγούδια του Φοίβου και τώρα το δεύτερο με τραγούδια δύο όχι πολύ γνωστών δημιουργών, του μουσικού Δημήτρη Φωτιάδη και του στιχουργού Βλάσση Αλεξάνδρου.

Λαϊκή φωνή ο Ραφτόπουλος, σ’ αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Λαϊκό και το ρεπερτόριό του αλλά φτωχό… Προσωπικά θεωρώ πως ακόμα δεν έχει βρει στη προσωπική του δισκογραφία το μεγάλο τραγούδι, για να μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Συνεχίζει και στο παρόν cd με κομμάτια που όπως και στο “ότι πιο όμορφο” θα του δώσουν υλικό για τη πίστα, αλλά τίποτα παραπάνω.

Το “κι όμως” πάει να κάνει τη διαφορά με την εισαγωγή του, αλλά τελικά σαν τραγούδι δεν ξεφεύγει από τον μέσο όρο. Εύηχο κομμάτι όμως, θα παίξει αρκετά στα ραδιόφωνα. Η μπαλάντα “μια ματιά σου μόνο” έχει κι αυτή “δικαίωμα” στις ραδιοφωνικές playlists, ενώ τα άλλα δύο τραγούδια, “δεν μοιράζομαι” και “άδικα”, είναι τσιφτετέλια που δεν μου άφησαν κάτι.

Δύο πράγματα περιμένω από τον Στάθη Ραφτόπουλο. Να του δοθεί επιτέλους ένα πιο ψαγμένο λαϊκό κομμάτι που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα σύγχρονα ακούσματα και μέσα από το οποίο θα μπορέσει να αναδείξει και τις όποιες ερμηνευτικές του ικανότητες και να δούμε επιτέλους και το πρώτο του ολοκληρωμένο album! Υπομονή! 

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ CD
01. Κι όμως
02. Μια ματιά σου μόνο
03. Δεν μοιράζομαι
04. Άδικα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here