5/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στην καλύτερη φάση τους φαίνεται ότι βρίσκονται οι U2, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Bono.

Ο ρόκερ μίλησε στην Ιρλανδική τηλεόραση, όπου αποκάλυψε ότι το διάσημο συγκρότημα δεν έχει επαναπαυθεί στις επιτυχίες του, αλλά ότι μετά την ολοκλήρωση της περσινής του περιοδείας, που σημείωσε εισπρακτικό ρεκόρ, θέλει να ολοκληρώσει κάθε υποχρέωση πριν προχωρήσει στην κυκλοφορία νέου υλικού.

“Ως συγκρότημα, η επιθυμία μας να δημιουργούμε μουσική εξακολουθεί να καίει μέσα μας σα δυνατή φωτιά”, ανέφερε ο Bono που βρήκε την ευκαιρία να εκθειάσει τους άμεσους συνεργάτες του : “Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι και πραγματικά το θέλουν πάρα πολύ”.

Ο Bono έδωσε το στίγμα της νέας δουλειάς των U2 που δε μπορεί να είναι άλλο από ένα ακόμα αριστούργημα. Η συνέχεια, άλλωστε, του “No Line on the Horizon” του 2009, δε μπορεί να είναι «κατώτερη» του τελευταίου δίσκου τους με την τεράστια επιτυχία. Κι αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει όλα τα μέλη του συγκροτήματος : “Γνωρίζουν όλοι ότι οι U2 πρέπει να δημιουργήσουν κάτι ιδιαίτερα απαιτητικό, για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους”, δήλωσε ο Bono.

Οι U2 βρίσκονται ήδη στο studio και απολαμβάνουν μια πολύ παραγωγική περίοδο. “Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες στο studio ήταν οι καλύτερες της ζωής μας από το 1979 μέχρι τώρα”, ολοκλήρωσε ο Bono. Οι δηλώσεις του Bono, με τις οποίες αποκαλύπτει ότι οι U2 δουλεύουν σε νέο υλικό, είναι η πρώτη, και μάλιστα επίσημη, ενημέρωση σχετικά με τη συνέχεια της πορείας του συγκροτήματος. Ωστόσο, ο Bono δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here