22/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα αναφέρονται σε αρραβώνα του Justin Timberlake και της αγαπημένης του ηθοποιού Jessica Biel.

Το ζευγάρι διατηρεί δεσμό αρκετά χρόνια, αν και κατά περιόδους υπήρξαν διαστήματα χωρισμού, αλλά πριν λίγους μήνες τα ξαναβρήκαν και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Justin ήταν έτοιμος ακόμα και για γάμο!

Πριν λίγες μέρες, το ζευγάρι ταξίδεψε σε χειμερινό προορισμό στο Wyoming. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικού καταστήματος ο Justin έκανε το μεγάλο βήμα και ζήτησε την Jessica σε γάμο. Ο κόσμος στο δρόμο λέει πως ο Justin έκανε πρόταση γάμου στη Jessica στο Amangani χθες το βράδυ. Θα ετοιμάσουμε ένα δώρο αρραβώνων σε περίπτωση που έρθουν στο κατάστημα”, έγραψε ιδιοκτήτης καταστήματος τέχνης και κοσμημάτων.

Ακόμα δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ή διάψευση από τους εκπροσώπους των δύο διασημοτήτων. Η σχέση τους είχε διακοπεί τον Μάρτιο εξαιτίας της δυσκολίας του Justin να δεσμευτεί. Ωστόσο, στα τέλη του καλοκαιριού ξανάσμιξαν. Ο Justin υποσχέθηκε στη Jessica ότι μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα της κάνει πρόταση γάμου. Και μετά, θα περάσουν τουλάχιστον άλλοι έξι μήνες μέχρι να κανονίσουν τις λεπτομέρειες του γάμου”, είχε γραφτεί τον προηγούμενο μήνα. Η Jessica πιστεύει ότι είναι μια δίκαιη αντιμετώπιση. Είναι εντυπωσιασμένη από τα μεγάλα βήματα που έχει κάνει ο Justin”, ολοκλήρωσε η πηγή που είχε αποκαλύψει τις υποσχέσεις του Justin για αρραβώνα.

Και στα δικά μας οι …ανύπαντροι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here