28/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το όγδοο studio άλμπουμ της καριέρας του θα κυκλοφορήσει ο Marilyn Manson και το ομώνυμο συγκρότημά του την Πρωτομαγιά. Ο αμφιλεγόμενος ρόκερ, τιτλοφορεί το νέο του άλμπουμ “Born Villain” και ξεκίνησε να γράφει τα τραγούδια που περιλαμβάνει κατά τη διάρκεια της περιοδείας του “The High End of Low Tour” το 2009.

Τόσο ο τίτλος όσο και η ανακοίνωση του άλμπουμ είναι «παλιά ιστορία». Ο μπασίστας Twiggy Ramirez από τα τέλη του 2010 είχε δηλώσει ότι το άλμπουμ είναι «σχεδόν έτοιμο» και είχε προαναγγείλει την πιθανή κυκλοφορία του για το 2011, ενώ είχε εκφράσει την πεποίθησή του ότι το νέο άλμπουμ είναι το καλύτερο μέχρι τώρα.

Άλλωστε, η ολοκλήρωση του συμβολαίου του συγκροτήματος με την Interscope έδωσε νέες προοπτικές στον Manson. “Μόλις απελευθερωθήκαμε από το συμβόλαιό μας το οποίο δεν μας επέτρεπε να έχουμε πλήρη έλεγχο σε πολλά θέματα. Τα χέρια μας ήταν δεμένα σε πράγματα όπως τα video clip και άλλα”, είχε δηλώσει ο Marilyn στα τέκη του 2009, προαναγγέλοντας ότι το νέο του άλμπουμ θα κυκλοφορούσε αρκετά σύντομα.

Ωστόσο, η αποχώρηση του ντράμερ Ginger Fish τον Φεβρουάριο του 2011 και οι διαδικασίες της αντικατάστασής του, οδήγησαν σε καθυστέρηση σχεδόν ενός έτους της κυκλοφορίας του άλμπουμ. Τους στίχους των τραγουδιών υπογράφει ο ίδιος ο Manson και τη μουσική ο Twiggy Ramirez, ο Manson και ο Chris Vrenna. Την παραγωγή ανέλαβαν οι Manson, Vrenna και Jeordie White.

Τα τραγούδια του “Born Villain” :
Hey, Cruel World
No Reflection
Pistol Whipped
Overneath the Path of Misery
Slo-Mo-Tion
The Gardener
The Flowers of Evil
Children of Cain
Disengaged
Lay Down Your Goddamn Arms
Murderers are Getting Prettier Every Day
Born Villain
Breaking the Same Old Ground

ενώ ως bonus track θα υπάρχει σε ορισμένες εκδόσεις το “You’re So Vain”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here