21/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Jon Bon Jovi αναγκάστηκε να διαψεύσει την είδηση του …θανάτου του που κυκλοφόρησε ταχύτατα τη Δευτέρα!

Ο μουσικός ετοιμαζόταν να εμφανιστεί σε μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες για τον θάνατό του. Η αντίδραση του ίδιου και των συνεργατών του ήταν άμεση. Αρχικά εκπρόσωπός του δήλωσε ότι ο μουσικός είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του και στη συνέχεια ο Jon δημοσίευσε φωτογραφία του στο Twitter, με φόντο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και κρατώντας ένα σημείωμα! Το ιδιόχειρο σημείωμα του Jon έδειξε και την καλή του διάθεση στη διάψευση της είδησης, αφού έγραφε : “Ο Παράδεισος μοιάζει πολύ στο New Jersey” και στη συνέχεια είχε την ώρα και την ημερομηνία.

Η φωτογραφία στο Twitter συνοδευόταν και από το μήνυμα : “Να είστε σίγουροι ότι ο Jon ζει και είναι καλά. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν λίγα λεπτά”.

Οι φήμες ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής των Bon Jovi βρέθηκε αναίσθητος στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο του New Jersey και ότι διακομίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο στο οποίο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η άμεση διάψευση του Jon επανέφερε τις καρδιές των θαυμαστών του στις θέσεις τους. Ο 49χρονος καλλιτέχνης θα περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του και μάλλον θα γελάει με την «φάρσα» που του έκαναν.

Ωστόσο, απεδείχθη ότι δεν αρκεί να μην είσαι ελέφαντας. Πρέπει πάντα και να το αποδεικνύεις!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here