14/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Justin Bieber φαίνεται ότι ψάχνει να αγοράσει δικό του σπίτι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν.

Ο 16χρονος Καναδός τραγουδιστής ζει με τη μητέρα και τους παππούδες του, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο τύπος τον θέλει να ψάχνει να αγοράσει δικό του σπίτι στο Los Angeles. Η περιουσία του νεαρού, που με το “Baby” έκανε παγκόσμια επιτυχία, εκτιμάται στα 100.000.000 δολάρια και το σπίτι που του έχει κάνει «κλικ» βρίσκεται στο Westwood και αξίζει 1,7 εκατομμύρια.

Το διαμέρισμα έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια και το συνολικό του εμβαδό υπολογίζεται στα 800 τετραγωνικά μέτρα! Το κτίριο στο οποίο είναι το διαμέρισμα, διαθέτει αίθουσα δεξιώσεων, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και spa!

Ο Justin, με την ευκαιρία της διπλής υποψηφιότητάς του για τα βραβεία της Nickelodeon, ευχαρίστησε τους θαυμαστές του: “Η ζωή μου άλλαξε από τα παιδιά που με ψήφισαν και μου επιτρέπουν να κυνηγήσω το όνειρό μου. Για ακόμα μια φορά αυτά τα παιδιά είναι κοντά μου και τους είμαι αιώνια ευγνώμων”.

Είμαι ενθουσιασμένος με τις υποψηφιότητες και ελπίζω η δική μου περίπτωση να γίνει παράδειγμα και να ενθαρρύνει και άλλα παιδιά να κυνηγήσουν τους στόχους τους”, ολοκλήρωσε ο νεαρός Justin.

Τα βραβεία της Nickelodeon θα ανακοινωθούν στις 2 Απριλίου και, αν κινηθεί γρήγορα, ο Justin θα μπορούσε …να δώσει ένα πάρτι στο νέο του διαμέρισμα για τα επινίκια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here