2/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο 19χρονος Conor Maynard αναδείχθηκε ο νικητής της ψηφοφορίας του MTV για τον πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη του 2012!

Το εντυπωσιακό στοιχείο των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας είναι ότι ο Conor, που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε ένα single, βγήκε πρώτος με ποσοστό 45% επί των συνολικών ψήφων που έφτασαν τις 150.000! Συγκέντρωσε δηλαδή κοντά στις 68.000 ψήφους με τους King Charles, Lana Del Rey, Clement Marfo και Frontline and Angel να παίρνουν τις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης πεντάδας.

Ο Conor, η φωνή του οποίου θυμίζει τον Michael Jackson, τους προηγούμενους μήνες συνεργάστηκε με σημαντικούς παραγωγούς πάνω σε δικό του υλικό και δείγματα της δουλειάς του έχει ανεβάσει στο YouTube. Τα κομμάτια του έχουν ακουστεί περί τα 50.000.000 φορές, οι θαυμαστές του έχουν φέρει το κανάλι του στο YouTube στην 7η θέση, έχει 175.000 fans στο Facebook και στο Twitter τον ακολουθούν 60.000 άτομα. Κι όλα αυτά, χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ούτε …μισό κομμάτι επισήμως!

Αλλά κι αυτό δεν θ’ αργήσει να συμβεί. Στις 30 Απριλίου, ο Conor θα κυκλοφορήσει το πρώτο του single με τίτλο “Can’t Say No”. Το κομμάτι ανήκει στην κατηγορία της electropop με στοιχεία R&B και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με το κομμάτι αυτό θα «εκτοξευθεί» στην κορυφή, καθώς τα media, που μέχρι τώρα δεν έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα μαζί του, θα ξεκινήσουν το …κυνηγητό.

Το “Can’t Say No” θα είναι το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής του Conor που μέσα στο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει και το πρώτο του άλμπουμ, στο οποίο έχει συνεργαστεί με σημαντικούς παραγωγούς όπως οι Jermaine Dupri, Midi Mafia, Kevin Rudolf, Sandy Vee, Crada και Dianne Warren. Ακόμα δεν υπάρχει τίτλος για το άλμπουμ.

Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε για τη νίκη του στην ψηφοφορία του MTV : “Είναι φανταστικό συναίσθημα να κερδίζω το βραβείο “Brand New 2012” του MTV. Δεν φτάνουν τα λόγια για να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου για την επιλογή τους αλλά και το MTV που μου χάρισαν την πρώτη θέση. Ελπίζω ότι αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά επιτυχιών”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here