10/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τις φήμες περί διάλυσης των Black Eyed Peas διέψευσε μέσω μηνύματος στο Twitter o will.i.am. Οι Black Eyed Peas επρόκειτο να εμφανιστούν στη συναυλία – αφιέρωμα στον Michael Jackson που έγινε στο Cardiff το Σάββατο, και τελευταία στιγμή ακύρωσαν τη συμμετοχή τους χωρίς να δώσουν «εξηγήσεις».

“Γιατί το κοινό πιστεύει έτσι εύκολα τις φήμες;”, αναρωτιέται ο will στο μήνυμά του. “Εγώ και ο apl.de.ap δημιουργήσαμε το συγκρότημα. Από το στόμα των ιδρυτών, λοιπόν : Δεν διαλυόμαστε. Σταματήστε τις φήμες”, συνεχίζει ο will.i.am.

Οι φήμες για διάλυση του γκρουπ ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο, και μάλιστα από τον ίδιο τον ιδρυτή του : “Το συγκρότημα θα κάνει ένα διάλειμμα. Όπως κάναμε από το “Monkey Business” μέχρι το “E.N.D.”. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να δημιουργούμε”, έλεγε τότε ο καλλιτέχνης που με τον τρόπο αυτό σταμάτησε τη φημολογία.

Αυτή τη φορά, τη «φωτιά» για τις νέες φήμες άναψε μια δήλωσε του Kanye West που κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του ανέφερε : «Ας αναπαυθούν εν ειρήνη οι Black Eyed Peas. Θα μας λείψουν». Η δήλωση αυτή του West ήταν αρκετή για τα media ώστε να ξεκινήσουν νέο «σήριαλ» για πιθανή διάλυση του συγκροτήματος, ιδιαίτερα συνδυάζοντάς την με την ακύρωση της εμφάνισης στη συναυλία για τον Jackson. Ίσως ο Kanye να έκανε τη δήλωση με αφορμή το γεγονός του διαλείμματος που θα κάνουμε. Αλλά οι Black Eyed Peas δεν θα πεθάνουν ποτέ. Είναι αδύνατον”, έσπευσε να διαψεύσει μέσω Twitter o will.i.am.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here