7/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Για μια ακόμα φορά η Madonna επιβεβαίωσε ότι δικαίως την αποκαλούν «βασίλισσα της ποπ». Η εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl ήταν εντυπωσιακή και «υποχρέωσε» αρκετούς διάσημους συναδέλφους της να την υμνήσουν για το 12λεπτο medley με επιτυχίες της που ερμήνευσε.

Τίποτε από όσα έχω παρακολουθήσει, μουσικά events, δεν έκανε την καρδιά μου να χτυπήσει από χαρά, όσο η εμφάνιση της Madonna στο Super Bowl. Ήταν εκπληκτική”, έγραψε η Kelly Osbourne στο Twitter. Η μητέρα της Kelli, Saron Osbourne, συμπλήρωσε : “Η Madonna επέστρεψε. Αυτή είναι η βασίλισσα. Απλά απίθανη”.

Κάνει λιγότερα. Κι όμως τόσο περισσότερα”, έγραψε η Pink θέλοντας να τονίσει την πεποίθησή της ότι η Madonna δεν έχει σύγκριση. Ακόμα και ο Snoop Dogg, με τον δικό του μοναδικό τρόπο απένειμε τα εύσημα : “Η Madonna «πήρε» το Super Bowl. Το σόου της ήταν τόσο φρέσκο. Wowoowowowowowoowowowowowow!”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Ashton Kutcher και Eva Longoria. “Η Madonna τα «σπάει»”, έγραψε ο Ashton, ενώ η Eva ήταν πιο περιγραφική : “Η Madonna είναι καταπληκτική. Την αγαπώ πάντα. Τι ερμηνεία! Όλα τα αγαπημένα μου τραγούδια”.

Ανάλογες δηλώσεις έκαναν και οι LMFAO που επίσης εμφανίστηκαν στο σόου και είχαν την τύχη να συνεργαστούν με τη Madonna. “Κάθε φορά που ερχόταν η Madonna για πρόβες είχα τρακ”, δήλωσε ο SkyBlu, ενώ ο Redfoo εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία του με τη βασίλισσα της ποπ. “Είναι φανταστική. Ήταν μοναδική εμπειρία να δουλέψουμε μαζί της”.

Εκτός από τους LMFAO, τη Madonna στη σκηνή συνόδευσαν και οι Nicki Minaj και M.I.A. Οι τρεις γυναίκες ερμήνευσαν το “Give Me All Your Luvin” που θα βρίσκεται στο νέο άλμπουμ της Madonna. Ωστόσο μία άσεμνη χειρονομία της M.I.A. εξαγρίωσε το τηλεοπτικό κοινό. “Η άσεμνη χειρονομία κατά την ερμηνεία ήταν απόλυτα απαράδεκτη και απογοητευτική. Γι’ αυτό και ζητάμε συγνώμη από το κοινό”, έγραφε η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

Η κίνηση της M.I.A. προφανώς και δημιούργησε θέμα, αλλά δεν κατάφερε να «κλέψει την παράσταση» από τη βασίλισσα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here