3/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Κατενθουσιασμένος με το νέο του video clip είναι ο Chris Brown, που θεωρεί ότι είναι το καλύτερο όλης της μέχρι τώρα καριέρας του!

Το clip είναι για το κομμάτι “Turn up the Music” και ο μουσικός ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι αυτό το video θα «εξαλείψει» κάθε προηγούμενη προσπάθειά του. “Θα σας αφήσω να απολαύσετε το video και να κρίνετε μόνοι σας. Πιθανότατα είναι το καλύτερο clip μου με τεράστια διαφορά”, γράφει ο Chris.

Το clip του Brown παρουσιάζει τον καλλιτέχνη να διασκεδάζει με φίλους και διάσημους συνεργάτες του. Ο μουσικός τη μέρα που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα είχε μοιραστεί τον ενθουσιασμό του με τους θαυμαστές του στο Twitter. “Turn Up The Music. Το video ολοκληρώθηκε σήμερα. Yuuuuuppppp”, ήταν το μήνυμα του Chris.

Το κομμάτι θα είναι το πρώτο single από το πέμπτο άλμπουμ του που έχει τίτλο “Fortune” και έχει ήδη προκαλέσει πολύ συζήτηση. Οι παραγωγοί του “Turn Up The Music”, Harvey Mason Jr. και Damon Thomas, θεωρούν ότι το κομμάτι μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη επιτυχία τους. Ο Harvey Mason Jr. πρόσφατα μίλησε για το ταλέντο του Brown και τον συνέκρινε με τον Michael Jackson.

Είναι τόσο καλή η φωνή του που μπορεί να καλύψει κάθε φωνητική απαίτηση. Μπορεί να τραγουδήσει μπαλάντες, ποπ, rap, R&B, σχεδόν τα πάντα. Μπορεί ο καθένας να ζητήσει να δουλέψει μαζί του με οποιοδήποτε είδος  μουσικής. Για μένα, αλλά και για πολλούς άλλους, είναι αυτή τη στιγμή ο απόλυτος καλλιτέχνης. Αν θέλετε, έχει την «πάστα» του Michael Jackson”, δήλωσε ο παραγωγός στο MTV.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here