18/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Nicki Minaj ετοιμάζει το δεύτερο άλμπουμ της, αλλά είναι αποφασισμένη να είναι πολύ πιο εκλεκτική. Η τραγουδίστρια που με το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο “Pink Friday” έφτασε στο Νο1 των αμερικανικών charts, τις επόμενες ημέρες θα δώσει τέσσερις συναυλίες στις ΗΠΑ και άλλη μία στην πατρίδα της, Trinidad – Tobago.

Αυτή την εποχή ετοιμάζει το δεύτερο άλμπουμ της και, σύμφωνα με τον Kane Beatz με τον οποίο συνεργάστηκε και στις προηγούμενες επιτυχίες της, θέλει να είναι πολύ προσεκτική και πολύ «ακριβής» στα νέα της κομμάτια. Η Nicki ξεκίνησε τη νέα της δουλειά και επιλέγει πολύ προσεκτικά τη μουσική που θα χρησιμοποιήσει. Θα αποφασίσει για τους ρυθμούς πριν ακόμα ξεκινήσει να γράφει τους στίχους των κομματιών. Αυτή τη περίοδο δουλεύουμε μαζί στους ρυθμούς και τη μουσική, επιλέγουμε στιλ και η Nicki είναι «τρελαμένη»”, δήλωσε ο παραγωγός Kane Beatz στη Mixtape Daily, που συνέχισε μιλώντας για τις φιλοδοξίες της Nicki.

Θέλει να κάνει ηχογραφήσεις που θα γίνουν χιτ. Θέλει να είναι δημιουργική. Με τη Nicki το βασικό είναι να επιλεγεί η μουσική και μετά να της δώσεις την ελευθερία να δημιουργήσει ελεύθερα. Να βγάλει αυτό που έχει μέσα της”, ολοκλήρωσε ο παραγωγός.

Ο Kane Beatz είναι ο παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών της Nicki “I’m the Best”, “Dear Old Nicki” και “Super Bass”, με το τελευταίο κομμάτι να έχει φτάσει ως single στο Νο 3 του Billboard και στο Νο 8 στη Βρετανία.

Η Nicki, λοιπόν, προσπαθώντας να συνεχίσει το εξαιρετικό δισκογραφικό ντεμπούτο της, είναι πολύ προσεκτική στις επιλογές της. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να βιαστεί να κυκλοφορήσει τη δεύτερη δουλειά της. Σύμφωνα με τον παραγωγό, το άλμπουμ βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του προγραμματισμού, οπότε δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here