3/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Οι My Chemical Romance σκέφτονται να κυκλοφορήσουν το άλμπουμ που ετοίμασαν μετά το “The Black Parade”, αλλά επέλεξαν να μην κυκλοφορήσουν ποτέ, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Το συγκρότημα αμέσως μετά την επιτυχία που είχε ο δίσκος του 2006, που έφτασε μέχρι το Νο 2 των βρετανικών αλλά και αμερικάνικων charts, ξεκίνησαν ηχογραφήσεις για ένα καινούριο άλμπουμ. Ωστόσο, και παρά το γεγονός ότι η διαδικασία ήταν πολύ προχωρημένη, το γκρουπ αποφάσισε, για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, να σταματήσει τα πάντα και να βάλει στο «ψυγείο» το άλμπουμ. Φανταστείτε ότι το συγκρότημα βρισκόταν σε φάση επιλογής singles και φωτογραφίσεων.

Τις αποκαλύψεις έκανε πρόσφατα ο κιθαρίστας του γκρουπ Frank Iero που μίλησε στο RockAAA. “Πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή αυτά τα τραγούδια θα πρέπει να δουν το «φως», αλλά δεν υπάρχει τέτοιος προγραμματισμός προς το παρόν”.

Τα κρατάμε για μας καθώς αυτή η ιδέα υπερίσχυσε όταν κάναμε τις ηχογραφήσεις. Σκεφτήκαμε να ετοιμάσουμε δύο άλμπουμ, να κυκλοφορήσουμε κανονικά το ένα, και το άλλο να το κρατήσουμε και να το κυκλοφορήσουμε σε περίπτωση διάλυσης του γκρουπ. Με τον τρόπο αυτό, το άλμπουμ θα γινόταν το τελευταίο του συγκροτήματος”, αποκάλυψε ο Iero.

Από την πλευρά του, ο άλλος κιθαρίστας Ray Toro συμπλήρωσε: “Υπάρχουν κομμάτια που μου λείπουν και αυτό είναι το πιο σκληρό μέρος που έχει να κάνει με την ηχογράφηση του “Danger Days”. Συνειδητοποιήσαμε ότι κάποια από αυτά τα τραγούδια δεν ταίριαζαν με τον νέο δίσκο”.
Η ολοκλήρωση του “Sing” ήταν η στιγμή που προσδιόρισε τις επιλογές μας. Καταλάβαμε ότι μας άρεσαν περισσότερο τα «νέα» τραγούδια από τα 20-30 που είχαμε ηχογραφήσει λίγο παλιότερα”, ολοκλήρωσε ο Toro.

Ελπίζουμε το «κρυφό» άλμπουμ των My Chemical Romance να κυκλοφορήσει κανονικά, χωρίς να χρειαστεί να προηγηθεί η διάλυσή τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here