14/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με τους Foo Fighters θα ανοίξει αλλά και θα κλείσει το φετινό πρόγραμμα του φημισμένου Reading and Leeds Festival, που θα έχει πολλά και μεγάλα ονόματα στη φετινή του διοργάνωση.

Το συγκρότημα που θεωρείται από τα καλύτερα του κόσμου αυτήν την εποχή και καταφέρνει αν προκαλεί φρενίτιδα στο κοινό, ανέλαβε να ξεσηκώσει τον κόσμο στις 24 Αυγούστου που αρχίζει το φεστιβάλ, αλλά και να το ολοκληρώσει στις 26 Αυγούστου.

Δύο εμφανίσεις στις σκηνές του φεστιβάλ θα κάνουν και οι Cure, ένα από τα σημαντικότερα βρετανικά συγκροτήματα, αλλά και οι KASABIAN που όπως και όλα τα προηγούμενα συγκροτήματα, επέλεξαν τις σκηνές του Reading και του Leeds για τις μοναδικές εμφανίσεις τους επί βρετανικού εδάφους για το 2012.

Στο φεστιβάλ θα εμφανιστούν ακόμα οι Maccabees, The Horrors, Mike Snow, Paramore, The Vaccines, Florence and the Machine, Enter Shikari, The Black Keys, Kaiser Chiefs, Bullet for my Valentine, Justice και αρκετά ακόμα «μικρότερα» ονόματα, ενώ οι λίστες των συμμετοχών δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Με τόσα ονόματα, που μάλιστα ορισμένα εξ’ αυτών δεν θα ξαναεμφανιστούν φέτος στη Βρετανία, το φεστιβάλ ευελπιστεί, βάσιμα, να έχει τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα επιτυχία σε εμπορικό και καλλιτεχνικό επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here