8/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Την ώρα που τα διθυραμβικά σχόλια για την εντυπωσιακή εμφάνιση της Madonna στο ημίχρονο του Super Bowl, η βασίλισσα της ποπ ανακοίνωσε τα σχέδιά της για μια νέα παγκόσμια περιοδεία στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της άλμπουμ, με τίτλο “MDNA” που θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου.

Η Madonna ετοιμάζει ένα τεράστιο πάρτι και είστε όλοι καλεσμένοι. Η παγκόσμια περιοδεία “Madonna 2012” ξεκινάει από το Tel Aviv στις 29 Μαΐου”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Live Nation, της εταιρείας διοργάνωσης της περιοδείας. “Οι συναυλίες θα γίνουν σε κλειστά γήπεδα, μεγάλα στάδια, special εξωτερικούς χώρους, όπως το Plains of Abraham στο Quebec, καθώς και εμφανίσεις σε Νότια Αμερική και Αυστραλία στις οποίες δεν έχει πάει τα τελευταία είκοσι χρόνια. Η περιοδεία θα «περάσει» από 26 ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Λονδίνο, το Εδιμβούργο, το Παρίσι, το Μιλάνο και το Βερολίνο”, αναφέρει δήλωση της ομάδας δημοσίων σχέσεων της τραγουδίστριας.

Η ανακοίνωση έρχεται να «σφραγίσει» μια σειρά μεγάλων γεγονότων για τη Madonna τις τελευταίες ημέρες, καθώς, εκτός από την εμφάνισή της στο Super Bowl, κυκλοφόρησε και το πρώτο single από το νέο της άλμπουμ. Η βασίλισσα της ποπ  αποθεώθηκε από τη Britney Spears και τη Rihanna. “Madonna – εκπληκτική εμφάνιση χθες βράδυ”, έγραψε η Britney στο Twitter ενώ η Rihanna αναφέρθηκε στο νέο της υλικό : “Εποχή MDNA. Είμαι εδώ για να το ακούσω. Η Madonna είναι η απόλυτη κυρίαρχος”.

Δήλωση για το άλμπουμ και την περιοδεία της Madonna έκανε και ο Arthur Fogel, διευθύνων σύμβουλος της Live Nation : “Η καριέρα της Madonna ως μιας παγκόσμιας κλάσης τραγουδίστρια μιλάει από μόνη της. Η καλλιτεχνικότητά της, το ταλέντο της και οι δημιουργικές παραγωγές της γίνονται καλύτερες από περιοδεία σε περιοδεία και η τουρνέ “Madonna 2012” δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τη δούμε πάλι στο δρόμο και γνωρίζουμε ότι το ίδιο ενθουσιασμένοι είναι και οι θαυμαστές της”.

Η περιοδεία της Madonna θα ξεκινήσει από το Tel Aviv και θα συνεχιστεί στο Abu Dhabi, την Κωνσταντινούπολη και αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις τον Ιούνιο και Ιούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here