21/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Πρώτα θέλει να υπογράψει συμβόλαιο με περιοδικό και μετά να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τη, φημολογούμενη, εγκυμοσύνη της η Jessica Simpson!

Οι φήμες τον τελευταίο καιρό θέλουν την Jessica να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Eric Johnson, αλλά κανένας από την οικογένεια ή το φιλικό της περιβάλλον δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες. Σύμφωνα μάλιστα με άτομα του χώρου, η Jessica, κατ’ εντολήν του πατέρα και μάνατζέρ της, τηρεί σιγήν ιχθύος μέχρι να υπογραφεί συμφωνία με εβδομαδιαίο περιοδικό που θα αναλάβει την αποκλειστικότητα των ειδήσεων.

Η Jessica, με τη συμβουλή του πατέρα της Joe, αρνείται να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της πριν κάνουν συμφωνία. Η τραγουδίστρια αναζητά μια συμφωνία με εβδομαδιαίο έντυπο για να ανακοινώσει την είδηση και να πουλήσει τις φωτογραφίες. Μας πληροφόρησαν ότι η Jessica και ο πατέρας της ζητάνε μια συμφωνία της τάξης των 500.000 δολαρίων για να συμφωνήσουν για την αποκλειστικότητα”, έγραψε η New York Post.

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Jessica ξεκίνησαν όταν αρνήθηκε να καταναλώσει αλκοόλ στα γενέθλια του αρραβωνιαστικού της τον προηγούμενο μήνα. Επίσης θεάθηκε με φαρδιά ρούχα, γεγονός που έδωσε νέα τροφή στα media. Ακόμα και το γεγονός της καθυστέρησης του γάμου της με τον Eric Johnson, που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, θεωρείται ότι βασίζεται στην εγκυμοσύνη της Jessica και εικάζεται ότι θα περιμένουν πρώτα τη “νέα άφιξη”.

Καλή, ενίοτε, η κρυψίνεια, αλλά να θέλει πρώτα να κλείσει συμφωνία και μετά να κάνει ανακοινώσεις, πάει πολύ. Καλή, χρυσή η Jessica, αλλά μήπως …παραψωνίστηκε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here