12/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Σε συνεργασία με τον Andrew Lloyd-Webber θα γραφτεί το επόμενο άλμπουμ των Take That.

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης και ιμπρεσάριος που έχει δημιουργήσει ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες μουσικές παραστάσεις, όπως το “The Phantom of the Opera”, συνεργάστηκε με τον τραγουδιστή των Take That Gary Barlow στο άλμπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα ο τελευταίος για το Ιωβηλαίο της βασίλισσας της Αγγλίας.

Η συνεργασία τους ήταν τόσο καλή που αποφάσισαν να την επεκτείνουν και να δημιουργήσουν κι άλλα κομμάτια. Ήδη ο Barlow έστειλε στον Webber το προσχέδιο ενός νέου τραγουδιού και οι δύο μουσικοί προγραμματίζουν να το «συζητήσουν» στις διακοπές που θα κάνουν μαζί στην Ισπανία, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν και σε άλλες ιδέες.

Γράφω ξανά με τον Gary Barlow. Του έδωσα μουσική για ένα κομμάτι και άμεσα ετοίμασε τους στίχους. Ακόμα δεν υπάρχει τίτλος για το κομμάτι. Ο Gary θα πάει διακοπές στη Μαγιόρκα και θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε καθώς θα βρεθώ κι εγώ εκεί”, δήλωσε ο Sir Andrew στην εφημερίδα The Sun.

Παρόλο που η συνεργασία τους έχει ως σκοπό να ετοιμάσουν τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες, ο Webber πιστεύει ότι αρκετά από τα κομμάτια που θα γράψει με τον Barlow θα κάνουν την εμφάνισή τους στον επόμενο δίσκο των Take That. Το έβδομο άλμπουμ των Take That αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2013, πιθανότατα προς το τέλος του έτους, ενώ στο πλαίσιο της προώθησής του το συγκρότημα κάνει σχέδια για μια νέα παγκόσμια περιοδεία το 2014.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here