24/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Avril Lavigne κυκλοφορεί το τέταρτο άλμπουμ της καριέρας της στις αρχές Μαρτίου και παράλληλα ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια περιοδεία στο πλαίσιο της υποστήριξης της νέας της δουλειάς.

Η Avril τιτλοφορεί τον δίσκο της “Goodbye Lullaby”, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη για τον τίτλο της περιοδείας της. “Είναι βέβαιο ότι θα κάνω μια περιοδεία. Αλλά δεν μπορώ ακόμα να πω τον τίτλο της. Σκεφτόμουν να την ονομάσω ή “Black Star” ή “Lullaby”, αλλά το Lullaby (=νανούρισμα) δεν είναι λίγο άτονο;”, ανέφερε η Avril.

Ο λόγος που μου αρέσει σαν τίτλος το Black Star είναι ότι όλοι οι θαυμαστές μου μπορούν να είναι τα μικρά μαύρα αστέρια μου”, συνέχισε η 26χρονη τραγουδίστρια, που πιστεύει ότι τα ζωντανά σόου είναι οι πιο ανταποδοτικές στιγμές στην επαγγελματική της ζωή.

Είναι υπέροχο το αίσθημα να γνωρίζεις ότι τόσος κόσμος είναι εκεί για να δει εσένα. Αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μου. Δεν υπάρχει πιο υπέροχο συναίσθημα”, συνέχισε η Καναδή τραγουδίστρια που απολαμβάνει τις συναυλίες της παρά το βαρύ πρόγραμμα που συνεπάγονται. Χρειάζεται πολλά ταξίδια, φωτογραφίσεις, αλλαγές αεροπλάνων, λεωφορείων, αλλά αυτό που δίνει αξία στην ταλαιπωρία είναι η γνώση ότι όλο το κοινό είναι εκεί για να δει εσένα. Είναι μια υπέροχη αίσθηση”, ολοκλήρωσε η Avril.

Η ηχογράφηση του νέου άλμπουμ της Avril ξεκίνησε το 2008 και ολοκληρώθηκε τους τελευταίους μήνες του 2010. Την παραγωγή υπογράφουν η ίδια η Lavigne μαζί με τους Butch Walker, Max Martin και ο τέως σύζυγός της, και μέλος των Sum 41, Deryck Whibley.

Η κυκλοφορία του “Goodbye Lullaby” θα ξεκινήσει στις 2 Μαρτίου από την Ιαπωνία, στις 4 Μαρτίου θα βγει στα δισκοπωλεία σε Αυστραλία, Γερμανία, Ολλανδία και Σουηδία, ενώ στις 7 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμο σε Βρετανία και Βραζιλία, με τελευταίες τις ΗΠΑ, στις οποίες θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου.

Τα τραγούδια του άλμπουμ είναι τα εξής:

Black Star
What The Hell
Push
Wish You Were Here
Smile
Stop Standing There
I Love You
Everybody Hurts
Not Enough
4 Real
Darlin
Remember When
Goodbye
Alice

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here