26/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με ένα εντυπωσιακό και διαδραστικό σόου που θα «ανεβεί» για δύο εβδομάδες στο Starlite Theater του ξενοδοχείου Riviera του Las Vegas θα γιορτάσουν οι Village People τη συμπλήρωση 35 χρόνων στο χώρο της μουσικής.

Οι εμφανίσεις τους στην πρωτεύουσα του τζόγου είναι προγραμματισμένες για τον Νοέμβριο ενώ το κύριο μέρος των «εορτασμών» για την 35ετία τους θα γίνει τη …σωστή χρονιά, με περιοδεία!

Οι Village People, ένα disco συγκρότημα αποτελούμενο από gay μουσικούς, εμφανίστηκαν στη δισκογραφία το 1977 και έκαναν μεγάλες χορευτικές επιτυχίες με τα YMCA, In The Navy, Macho Man, Go West, Sex Over The Phone και άλλα τραγούδια.

Το συγκρότημα πούλησε πάνω από 100.000.000 αντίτυπα των δίσκων του όλα αυτά τα χρόνια παρά το γεγονός ότι η τελευταία τους κυκλοφορία ήταν το μακρινό 1997 με το “We Want You”, ενώ το τελευταίο τους compilation κυκλοφόρησε το 2001.

Ωστόσο, οι μεγάλες τους επιτυχίες είναι τέτοιες που σε κάθε πάρτι με τραγούδια των δεκαετιών ’70 και ’80, τα κομμάτια τους ακούγονται σταθερά και με πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς έχουν χορευτεί υπέρμετρα.

Όσοι παραβρεθούν στο Vegas θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διάφορα δώρα σε διαγωνισμούς που οργανώνουν τα μέλη του γκρουπ. Τα μεγάλα έπαθλα είναι εισιτήρια για τις συναυλίες τους το 2012, συνάντηση με το συγκρότημα και κοστούμια ή άλλα εμπορεύματα των Village People. Από τα μέλη του γκρουπ θα βραβευθούν ο μεγαλύτερος και ο μικρότερος σε ηλικία παραβρισκόμενος, η καλύτερη disco εμφάνιση και το καλύτερο κοστούμι, ατομικό ή ομαδικό, ενώ θα υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες βραβεύσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here