15/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ένας «κυνηγός» συνελήφθη στο σπίτι της Madonna στο Λονδίνο. Ο 29χρονος Grzegorz Matlok, κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εξελιγμένα συστήματα συναγερμού και να μπει στο σπίτι της τραγουδίστριας, σπάζοντας, πολύ απλά, ένα παράθυρο!

Ο Matlok εντοπίστηκε αρκετά γρήγορα από τους άνδρες της ασφάλειας της Madonna και παραδόθηκε στην αστυνομία, με την κατηγορία της διάρρηξης και της ληστείας, καθώς προσπάθησε να αφαιρέσει προσωπικά αντικείμενα της Madonna. Η ίδια η τραγουδίστρια βρισκόταν στην Αμερική, όπου πέθανε η γιαγιά της.

Κάτι φοβερό συνέβη σήμερα. Η ασφάλεια γύρω από το σπίτι της μεγαλύτερης ποπ σταρ του κόσμου θα έπρεπε να είναι απαραβίαστη”, φέρεται να δήλωσε στέλεχος της αστυνομίας στην εφημερίδα The Sun.

Ο Matlok, πάντως, παρά τις βαριές κατηγορίες δεν φαίνεται να βάζει μυαλό. “Έχω δικαίωμα να βρίσκομαι εδώ. Δεν κάνω κάτι κακό. Είδα τη Madonna μια φορά το 1992 και θέλω να την γνωρίσω προσωπικά”, δήλωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Δεν πρόκειται να σταματήσω αν δεν γνωρίσω τη Madonna. Θα επιστρέψω και θα κάνω τα ίδια”, ολοκλήρωσε, δείχνοντας ότι ίσως τελικά δεν πρόκειται για έναν κοινό ληστή, αλλά για έναν, ακόμα, «κυνηγό» της Madonna!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here