20/6/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

Δε θα εμφανιστεί τελικά ενώπιον του ελληνικού κοινού η Amy Winehouse η οποία μετά την τραγική εμφάνιση της στο Βελιγράδι αποφάσισε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της σε Κωνσταντινούπολη και Αθήνα. Η διοργανώτρια εταιρεία αποφάσισε να μειώσει την τιμή του εισιτηρίου μόνο κατά δέκα ευρώ παρότι η Winehouse θεωρούνταν το μεγαλύτερο όνομα του Ejekt και όχι να δώσει την ευχέρεια σε όποιον θέλει να πάρει πίσω τα λεφτά του.

Η είδηση έχει προσκαλέσει τον θυμό εκατοντάδων ανθρώπων οι οποίοι αγόρασαν εισιτήρια αποκλειστικά για τη Winehouse και ζητούν, δικαιολογημένα, επιστροφή των χρημάτων του εισιτηρίου και όχι απλά μείωσή τους κατά 10 ευρώ, όπως δήλωσε η εταιρεία παραγωγής. Προφανώς τα δέκα ευρώ αποτελούν εξευτελιστικό ποσό αν αναλογιστεί κανείς πως αν ερχόταν μόνη της η Winehouse σε συναυλία το εισιτήριο θα κόστιζε πολύ παραπάνω από τα δέκα ευρώ. Και επειδή οι καιρό είναι δύσκολοι οικονομικά και τα 50 ευρώ του εισιτηρίου είναι τουλάχιστον πολυτέλεια θα πρέπει η διοργανώτρια εταιρεία να αναθεωρήσει τη στάση της αν θέλει να διατηρήσει την εμπιστοσύνη του κοινού τους και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Detox Events:
«Μετά την εμφάνισή της στην Σερβία στις 18 Ιουνίου, η Amy Winehouse ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Κωνσταντινούπολη (20 Ιουνίου) και την Αθήνα (22 Ιουνίου). Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της “η τραγουδίστρια θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς της στην Τουρκία και την Ελλάδα που περίμεναν να την δουν, αλλά πιστεύει ότι η ακύρωση των εμφανίσεων είναι η σωστή κίνηση. Αν και θέλει να δώσει αυτές τις συναυλίες, συμφώνησε με το management της ότι δεν είναι σε θέση να εμφανιστεί στην σκηνή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα επιστρέψει στην Μεγάλη Βρετανία».

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Λόγω της ακύρωσης της εμφάνισης της Amy Winehouse, το Ejekt Festival μειώνει την τιμή του εισιτηρίου από 50 σε 40 Ευρώ. Την ημέρα του φεστιβάλ (22 Ιουνίου) οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα προσέρχονται στα ταμεία του φεστιβάλ, όπου και θα αλλάζουν τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια των 50 Ευρώ με νέα των 40 Ευρώ και θα τους επιστρέφεται η διαφορά των 10 Ευρώ.

Όλα τα εισιτήρια (προπώληση και πόρτα) κοστίζουν πλέον 40 Ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του EJEKT Festival θα ανακοινωθούν άμεσα. Το κοινό μπορεί να ενημερώνεται στο τηλέφωνο 210.9611118

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΕΙΕΣ.

  2. Φίλε Άρη γι’ αυτό παρέθεσα καί την προσωπική μου άποψη στο άρθρο αντί να βάλω μόνο την ανακοίνωση. Κι εγώ το θεωρώ πολύ λάθος διότι ήταν το μεγαλύτερο όνομα του φεστιβάλ καί ο περισσότερος κόσμος για εκείνη πήγαινε.

  3. Δεν ξαναγοράζω εισιτήριο για καμιά συναυλία στην Ελλάδα. Η συμπεριφορά τους είναι χειρότερη από αλητεία. Τα νυχτερινά κέντρα που τα κοροϊδεύουν έχουν καλύτερους κανόνες ηθικής!

  4. Αλητεία είναι ήπιος χαρακτηρισμός! Ακόμα και τα 10 ευρώ για να τα πάρεις πίσω θα πρέπει να πας στο χώρο που γίνεται το eject festival την ίδια μέρα. Το Public ενώ πουλάει εισιτήρια κανονικά, δεν ανταλλάσσει αυτά των 50 με εισιτήρια των 40. Στη Γ.Γ. Καταναλωτών χρειάζονται έγγραφη καταγγελία με φωτοτυπία εισιτηρίου. Το φαξ (ναι…φαξ…δεν δέχονται καταγγελίες με email!) είναι 2103842642 για όποιον ενδιαφέρεται…..

  5. Συμφωνώ με όλους σας. Όσο καί αν είναι φεστιβάλ το οποίο περιλαμβάνει κι άλλους καλλιτέχνες είναι κοινό μυστικό πως όλοι γιά την Winehouse πήγαιναν. Αλλά πρέπει να μάθουμε κι εμείς ως πελάτες να μποϊκοτάρουμε ό’τι μας φαντάζει λάθος. Μπορεί το Ejekt να κερδίζει κάποια παραπάνω χρήματα τώρα αλλά μελλοντικά θα είναι σίγουρα χαμένο. Μοιραία υπάρχει σύγκριση πλέον με τα φεστιβάλ του εξωτερικού οπότε όσο καί να θέλουν δεν μπορούν να κοροϊδέψουν ή να κλέψουν. Αν όχι τώρα σίγουρα στο άμεσο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here