11/10/2010
www.musiccorner.gr

Τα ανωτέρω δήλωσε η Mel B, πρώην μέλος του συγκροτήματος των Spice Girls. Η Melanie διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με όλες τις κοπέλες ακόμα και στις δύσκολες στιγμές του γκρουπ, όταν το συγκρότημα διαλύθηκε και υπήρξαν αρκετές τριβές μεταξύ των μελών του.

Είχα καλές σχέσεις με όλες τις Spice Girls και, όσο με αφορά, θεωρώ ότι είναι οι μεγάλες αγάπες της ζωής μου. Είμαστε πάντα σε επαφή μεταξύ μας και υποστηρίζουμε η μία την άλλη, επειδή γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Όταν ήμασταν μικρότερες, είχαμε και κάποιες διαφορές και μαλώναμε, αλλά τώρα πια τα έχουμε βρει”.

Η Melanie δεν θα έλεγε ποτέ «όχι» σε μία ενδεχόμενη επανένωση : “Όταν ξεκινήσαμε ζήσαμε την μαγεία του χώρου. Στην επανένωσή μας περάσαμε υπέροχα. Και θα ήθελα πολύ να ταξιδέψω ξανά στον κόσμο με τις τέσσερις φίλες μου. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο”.

Η Mel B μίλησε και για το «όνειρό» της, που δεν είναι άλλο από την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της καριέρας και της μουσικής τους, στα πρότυπα του σχεδιαζόμενου μιούζικαλ “Viva Forever”. Δεν γνωρίζω αν είναι βασισμένο στις πραγματικές μας ιστορίες ή είναι απλά ένα σενάριο. Συζητήθηκαν πολλές εκδοχές και αφού αποκλείσαμε αρκετές καταλήξαμε σε κάποιες. Αλλά θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλες για την τελική μορφή του έργου. Δεν υπάρχουν ακόμα σχέδια να γίνει κινηματογραφική παραγωγή, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν καταπληκτικό”, ολοκλήρωσε η Melanie…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here