ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δισκογραφική Εταιρεία : Friends Music Factory (12/2009)

Είστε έτοιμοι να πείτε Ok στην επιτυχία;
Είστε Ok  να υποδεχτείτε το πιο electro – pop  συγκρότημα της χρονιάς;
Είστε Ok να δώσετε “Φιλιά Δυνατά;”

Οι Ok είναι τρία νέα παιδιά έτοιμα να κατακτήσουν την μουσική σκηνή της χώρας.  Η Εβίτα Μητσοπούλου, ο Βαγγέλης Ορφανίδης και ο Theo Kal είναι Ok τύποι και είναι έτοιμοι να σας κάνουν να ….‘κολλήσετε’ μαζί τους.
Το πρώτο cd τους, με τίτλο «Το μέλι», περιλαμβάνει 10 νέα τραγούδια,  που θα σας κάνουν να μην ξεκολλάτε από το πρώτο κιόλας άκουσμα!

Οι Ok με τη μουσική τους, το ταλέντο και τα υπέροχα τραγούδια τους ‘παρέσυραν’  τον Γιάννη Ζουγανέλη σε Electro – pop ρυθμούς και τραγούδησε μαζί τους «Η ζωή μας η παλιά», ένα ντουέτο που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

 Το cd των Ok “Το μέλι” κυκλοφορεί από την Friends Music Factory σε όλα τα δισκοπωλεία στην τιμή των 9.90€

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER
Γράφει η Κατερίνα Χαμηλοθώρη – kat_chamilothori@musiccorner.gr

Τρεις «ΟΚ» τύποι, πριν από 1,5χρόνο έκαναν την εμφάνισή τους στο Music Corner και μας μίλησαν τότε για τα πρώτα τους βήματα στο μουσικό στερέωμα. Φέτος, η Εβίτα Μητσοπούλου, ο Βαγγέλης Ορφανίδης και Θοδωρής Καλούσος, που αποτελούν τα μέλη των «ΟΚ», έρχονται πιο ορεξάτοι και έτοιμοι από ποτέ για να μας παρουσιάσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Το μέλι».

Ο δίσκος τους αποτελείται από 10 τραγούδια, όλα κινούμενα σε ηλεκτρονικούς – ποπ ρυθμούς. Η ηλεκτρονική – ποπ μουσική, δε σας κρύβω, ήταν και είναι το μουσικό είδος που προτιμώ ν’ ακούω. Μόλις έμαθα ότι το συγκεκριμένο συγκρότημα ασχολείται μ’ αυτή τη μουσική, ενθουσιάστηκα και ήθελα πολύ ν’ ακούσω τα κομμάτια τους. Και αφού το cd τους τιτλοφορείται «Το μέλι», σκέφτηκα ότι θα …κολλήσω!

Η προσπάθεια όμως αυτή των παιδιών, παρουσιάστηκε λίγο κατώτερη των προσδοκιών μου. Αν και πολλά τραγούδια θα μπορούσαν να έχουν τις προδιαγραφές να γίνουν μελλοντικά επιτυχίες και ν’ ακουστούν στα clubs της χώρας, εντούτοις αποδεικνύονται λίγο «φτωχά» ενορχηστρωτικά. Δεν είναι τόσο up-tempo, δεν έχουν ικανά beats για να σε ξεσηκώσουν να χορέψεις. Ευχάριστα κομμάτια μεν, ελαφρώς άτονα δε.

Από την άλλη μεριά, οι στίχοι των τραγουδιών τους έχουν μια αξιοπρόσεκτη ιδιαιτερότητα. Η ιδιαιτερότητά τους αυτή έγκειται στο γεγονός ότι είναι επηρεασμένοι από γεγονότα και βιώματα της καθημερινότητας, «ντυμένα» με μουσική. Κάθε τραγούδι έχει τη δική του προσωπικότητα και το δικό του ύφος. Κι αυτό είναι από τα θετικά στοιχεία του άλμπουμ.

Συνεργασία «έκπληξη» αποτελεί εκείνη στο κομμάτι «Η ζωή μας η παλιά» με τον Γιάννη Ζουγανέλη (που είναι και η μοναδική συνεργασία με άλλον καλλιτέχνη σε όλο τον δίσκο), χωρίς όμως κι αυτή να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση. Τρία είναι τα τραγούδια που μ’ έκαναν να θέλω να τ’ ακούσω περισσότερες από μια φορές. «Φιλιά δυνατά», «Τ9» και «Ενέργεια στη νύχτα». Τα παραπάνω  μπορούν να σου «κολλήσουν» και να σε κάνουν να τ’ ανακαλείς και να τα σιγομουρμουράς!

Είναι λογικό η πρώτη δισκογραφική απόπειρα ενός καλλιτέχνη να μην είναι το πιο ολοκληρωμένο και ώριμο βήμα που θα μπορούσε να κάνει. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης. Οι «ΟΚ» φαίνονται ότι διαθέτουν τα απαραίτητα συστατικά για να προχωρήσουν σε καλύτερα επίπεδα τη μουσική τους. Από εκείνους περιμένουμε κάτι παραπάνω στον επόμενο δίσκο τους, το στοιχείο που θα τους απογειώσει και θα τους κάνει να ξεχωρίσουν από τη μάζα! Κάτι που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα συμβεί, αφού τη μαγιά και την όρεξη την έχουν. Φτάνει να το θέλουν και πολύ. …Οκ;;;

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ CD

01. Φιλιά δυνατά
02. T9
03. Αν καταντήσουμε φιλαράκια
04. Η ζωή μας η παλιά (συμμετέχει ο Γιάννης Ζουγανέλης)
05. Η πόλη αυτή
06. Ενέργεια στη νύχτα
07. Για να με παρασύρεις
08. Κρατάω τον κόσμο
09. Το μέλι
10. Όλα εδώ γίνονται

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here