6/4/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στις 21 Μαΐου θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των Enemy με τίτλο “Streets in the Sky”. Η κυκλοφορία της τρίτης δισκογραφικής δουλειάς του βρετανικού συγκροτήματος θα συμπέσει χρονικά με δύο εμφανίσεις στην «έδρα» τους, το Coventry.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2006 από τους Andy Hopkins, Liam Watts και Tom Clarke και το πρώτο τους single, με τίτλο “40 days, 40 nights” που κυκλοφόρησε στην πολύ περιορισμένη ποσότητα των 1.000 αντιτύπων εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες, δίνοντας το «σήμα» της πορείας του συγκροτήματος.

Το πρώτο τους άλμπουμ, “We’ll Live and Die in These Towns” που κυκλοφόρησε το 2007, έφτασε με ευκολία στο Νο 1 των βρετανικών charts και έγινε πλατινένιο, ενώ το δεύτερο “Music for the People” του 2009 έγινε χρυσό αλλά δεν κατάφερε να πιάσει την κορυφή, μένοντας στο Νο 2 των charts. Με το νέο τους άλμπουμ οι Enemy ευελπιστούν να επιστρέψουν στην πρώτη θέση.

“Το “Streets in the Sky” είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς μας για περισσότερο από ένα χρόνο αλλά και πολλών ακόμα ανθρώπων. Είμαι περισσότερο περήφανος για το “Streets in the Sky” από οποιαδήποτε άλλη δουλειά μας. Ο ήχος του είναι «μαζικός» και τα τραγούδια είναι ορισμένα από τα καλύτερα που έχουμε γράψει ποτέ. Ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις του κοινού”, δήλωσε ο Tom Clarke.

Το συγκρότημα έχει προγραμματίσει ορισμένες εμφανίσεις μέσα στον Μάϊο που θα λειτουργήσουν ως «ζέσταμα» του κοινού για τη νέα τους κυκλοφορία, ενώ μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να συμμετάσχουν σε διάφορα φεστιβάλ. Πληροφορίες για περιοδεία δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας. Τα τραγούδια του “Streets in the Sky” είναι τα εξής :

Gimme The Sign
Bigger Cages (Longer Chains)
Saturday
1-2-3-4
Like A Dancer
Come Into My World
This Is Real
2 Kids
Turn It On
It’s A Race
Get Up And Dance
Make A Man

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here