17/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε ότι στο νέο single από το αναμενόμενο άλμπουμ της, συνεργάστηκε με τον Lil Wayne. Η τραγουδίστρια έκανε την αποκάλυψη σε online συζήτηση που είχε με θαυμαστές της : “Το επόμενο single που θα κυκλοφορήσω είναι ένα τραγούδι που λέγεται “I ’m Into You””, έγραψε η Jennifer.

Σ’ αυτό το κομμάτι θα ακούσετε τον Lil Wayne, γι’ αυτό αναζητήστε το όταν βγει. Ο Lil Wayne είναι μοναδικός και πολύ φρέσκος. Και θα τον βρείτε στο δικό μου single”, συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Η Lopez είδε το τελευταίο της single, με τίτλο “On The Floor”, να φτάνει στο Νο 5 των charts και σχολίασε ότι «συνδέθηκε» με το κομμάτι από την πρώτη στιγμή που ο παραγωγός του, RedOne, της το παρουσίασε. Όταν ο RedOne μου το πρωτοέπαιξε, τον ανάγκασα να το ξαναβάλει 20 φορές. Κι εγώ καθόμουνα σε μια άκρη και το άκουγα κάθε φορά με την ίδια προσοχή. Συνδέθηκα με το τραγούδι αυτό. Πιστεύω ότι ένας λόγος που αγαπάω πολύ αυτό το κομμάτι είναι το γεγονός ότι αγαπάω πολύ το χορό, που ήταν πάντα για μένα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής και της καριέρας μου από τότε που ξεκίνησα”, δήλωσε η Jennifer.

Το έβδομο άλμπουμ της JLo θα έχει τίτλο “Love?” και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here