8/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

Η τραγική κατάσταση που υπάρχει στη Λιβύη αλλά και η απέχθεια της κοινής γνώμης προς το πρόσωπο του Μουαμάρ Καντάφι φαίνεται πως έχουν επηρεάσει και τους τραγουδιστές, ιδίως αυτούς που κάποτε είχαν τραγουδήσει, με το αζημίωτο φυσικά, στον Λίβυο δικτάτορα.

Έτσι, προκειμένου να διασώσουν αλλά και να βελτιώσουν τη δημόσια εικόνα τους, όλοι οι καλλιτέχνες που δέχθηκαν χρήματα από τον Καντάφι, σπεύδουν να τα δωρίσουν ή να τα επιστρέψουν, σε μία κίνηση συμπαράστασης προς τον λαό της Λιβύης. Έτσι μετά τη Nelly Furtado και την Beyonce, η Mariah Carey έκανε και εκείνη δωρεά την αμοιβή που εισέπραξε έπειτα από μία prive συναυλία που είχε δώσει!

«Ήμουν αφελής και δεν γνώριζα για ποιον θα τραγούδαγα. Νιώθω απαίσια και ντροπιασμένη που συμμετείχα σε ένα τέτοιο γεγονός. Πρέπει όλοι οι καλλιτέχνες να πάρουμε ένα μάθημα από αυτό και να γίνουμε πιο υπεύθυνοι» δήλωσε η Carey μετανιωμένη.

Είναι χαρακτηριστικό βέβαια πως αρκετοί άλλοι καλλιτέχνες που είχαν δώσει συναυλίες παλιότερα για τον Καντάφι ακόμα δεν έχουν κάνει καμία κίνηση επιστροφής των χρημάτων που εισέπραξαν. Είναι πολλά τα λεφτά μάλλον…!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σιγά και τι έγινε;
    Τραγούδησαν για τον Καντάφι και καλά έκαναν δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλούνται; Ο Καντάφι δεν είναι κακός κακοί είναι αυτοί που άρχισαν αυτόν τον παράλογο εμφύλιο πόλεμο οι οποίοι είναι τρομοκράτες αντάρτες. Αν φύγει και ο Καντάφι θα γίνει χαοτική η κατάσταση και θα συγκρουστεί η μία φυλή με την άλλη στη Λιβύη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here