ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δισκογραφική Εταιρεία : Heaven (3/2010)

«Αχ καρδιά μου, όλα στα ‘δωσα» είναι το τραγούδι του Κωνσταντίνου Γαλανού που ακούμε σε όλα τα ραδιόφωνα και έχει την υπογραφή του τόσο στους στίχους όσο και στη μουσική.

«Αχ καρδιά μου» είναι και ο τίτλος της ολοκληρωμένης του δισκογραφικής δουλειάς που κυκλοφόρησε από τη Heaven. Έντεκα υπέροχα μελωδικά τραγούδια που σφραγίζονται από την εκφραστική ερμηνεία του Κωνσταντίνου. Πέντε τραγούδια φέρουν την υπογραφή του τόσο στη σύνθεση όσο και στο στίχο, ενώ τα υπόλοιπα υπογράφουν ο Λάζαρος Χατζημελετίου, ο Μάριος Σιδερωμένος, ο Ιορδάνης Αγαπητός και η Βενετία Σαπάτρα.

Αν και μετράει λίγα χρόνια στο χώρο του τραγουδιού, ο Κωνσταντίνος Γαλανός έχει αποδείξει το ταλέντο του ως τραγουδοποιός και τραγουδιστής και έχει εισπράξει μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο που ξεχωρίζει και ταυτίζεται με τα τραγούδια του. Τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσετε τα νέα του τραγούδια! Το ολοκαίνουργιο «Θα παρακαλάς» έχει ήδη ξεχωρίσει!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER
Γράφει η Κατερίνα Χαμηλοθώρη – kat_chamilothori@musiccorner.gr

Δεν υπάρχει περίπτωση όταν κάποιος ανοίξει το ραδιόφωνό του να μην «πέσει» πάνω σε κάποιο απ’ τα τραγούδια του ανερχόμενου Κωνσταντίνου Γαλανού. «Αχ, καρδιά μου» (που είναι κι ο τίτλος του cd), «Να σ’ αγαπάει να του πεις», αλλά και το «Θα παρακαλάς», είναι τα 3 από τα 11 τραγούδια του δίσκου του, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο χρονικό διάστημα κι έχουν ήδη ξεχωρίσει, μέσα απ’ τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

 Τα τραγούδια του νεαρού πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, είναι στο γνώριμο ύφος στο οποίο κινούνται σχεδόν όλοι οι καινούργιοι τραγουδιστές σήμερα. Αυτό είναι και καλό και κακό. Καλό, διότι ο ήχος τους είναι ευχάριστος, εύπεπτος, σύγχρονος και πολύ διασκεδαστικός, που σημαίνει ότι όποιος τον ακούσει θα περάσει καλά. Κακό, διότι αν δεν καταφέρουν τα τραγούδια αυτά να ξεχωρίσουν από τη μάζα, θα παραμείνουν «εφήμερα» ακούσματα, που σ’ έναν χρόνο από τώρα δεν θα τα θυμάται κανείς, γιατί θα’ χουν πάρει τη θέση τους πανομοιότυπα, καινούργια σουξέ…

Όλα αυτά όμως δεν αναιρούν το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Γαλανός, αν και έχει λίγα χρόνια εμπειρίας στο μουσικό στερέωμα, έχει ταλέντο ως συνθέτης και στιχουργός, αφού τα έξι απ’ τα έντεκα τραγούδια του, τα υπογράφει ο ίδιος. Και η μουσική του και οι στίχοι όλων των κομματιών είναι προσεγμένοι για το είδος τους. Τα υπόλοιπα πέντε κομμάτια  υπογράφονται από τον Λάζαρο Χατζημελετίου, τον Μάριο Σιδερωμένο, τον Ιορδάνη  Αγαπητό και τη Βενετία Σαπάτρα. Μ’ άρεσαν πολύ το «Θα παρακαλάς», που είναι το πιο ξεσηκωτικό και πιασάρικο τραγούδι του δίσκου (ικανό να μας κάνει να το χορέψουμε πάνω στα τραπέζια!), όπως επίσης και τα «Θα μου πάρει χρόνο», «Ως το πρωί» (που έχει λάτιν ρυθμό) και «Δεν μετανιώνω».

Το ελαφρο-λαϊκό αυτό είδος τραγουδιού, ήταν, είναι και θα είναι πάντα εκείνο που θα έχει τους περισσότερους υποστηρικτές. Αυτός είναι και ο λόγος που η πλειοψηφία των  καινούριων ερμηνευτών κινούνται σ’ αυτά τα μουσικά μονοπάτια. Το θέμα είναι ποιος θα μπορέσει να κάνει αξιόλογες δουλειές.

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ CD
01. Όλα στα δωσα (αχ καρδιά μου)
02. Θα μου πάρει χρόνο
03. Θα παρακαλάς
04. Τι λέω
05. Δεν μετανιώνω
06. Φιλικά
07. Κάψτα
08. Ως το πρωί
09. Να σ’ αγαπάει να του πεις
10. Θα με ζητάς
11. Να ‘χα στη ζωή σου ένα λεπτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here