Γράφει o Σοφιανός Καβακόπουλος

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ αλλά το Google λέει ότι θα το διαβάσετε περισσότεροι.

Θυμάμαι πριν από χρόνια, να είμαστε μαζεμένοι σε meeting περιοδικού που εργαζόμουν τότε, μέσα Νοεμβρίου αν θυμάμαι καλά, και να έχουμε διαφωνία για το εξώφυλλο του Χριστουγεννιάτικου τεύχους. Οι μισοί ήθελαν την πρόταση με τον Αη-Βασίλη ανάμεσα σε δυο μοντέλα, και οι άλλοι μισοί μια μεγάλη παρτούζα εκατό ατόμων και βάλε. Από τότε η χώρα είχε χωριστεί στα δύο. Ανάμεσα σε αυτούς που περνούσαν καλά με το σεξ, και αυτούς που το είχαν σαν μια μεγάλη ενοχή. Αυτούς που χαμογελούσαν απέναντι στην πρόκληση και αυτούς που το σεξ ήταν ένα αναγκαστικό βάσανο που πρέπει να υπάρχει στην ζωή τους.

bad-girls-in-school-1920x1080

Από τότε υπήρχε και η άποψη πως στα κορίτσια αρέσουν τα κακά αγόρια. Τόνοι μελάνης χύθηκαν για να αποδειχτεί αυτή η άποψη. Αναφέρθηκαν οι κρυφές τους φαντασιώσεις, το μητρικό ένστικτο που θέλει να επαναφέρει στον καλό δρόμο τον παραστρατημένο, ακόμη και το υπερΕγω που όλες οι άλλες θα τις ζήλευαν επειδή ήταν με το αγόρι-ρεμάλι, με την μηχανή, που δεν λέει πολλά, αλλά κάνει πολλά με τα μάτια του (σιγά ρε Ιππότη της Ασφάλτου). ΜΠΟΥΡΔΕΣ… Οι γυναίκες θέλουν αυτά που τους πουλάει καλύτερα το Cosmo ή το εκάστοτε Cosmo (σήμερα κάποιο blog). H ιστορία επαναλαμβάνεται συνεχώς και οι γυναίκες αγοράζουν με τυφλά μάτια αυτό που θα τους πουλήσει κάποια πιο έξυπνη γυναίκα από αυτές.

Εμείς οι άντρες από την άλλη είμαστε πιο απλά ζώα. Μια μπύρα, μια μπριζόλα καλοψημένη, λίγα αθλητικά, μερικές καφρίλες με φίλους (από τις αυθεντικές, γιατί η δικιά μας παρέα κάνει καλύτερες καφρίλες από τις άλλες), λίγη τσόντα και οπωσδήποτε ωραίες γυναίκες τριγύρω μας. Απλά και εύκολα πράγματα. Επίπεδα, ρηχά, ένα με την γη και άμεσα πραγματοποιήσιμα! Δεν χρειάζονται Ιδανικές Συνθήκες, να βρίσκεσαι στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή, δεν χρειάζεται καν να είσαι ο κύριος Τέλειος. Αρκεί που είσαι εσύ. Αυτός είναι και ο λόγος που μας αρέσουν περισσότερο τα κακά κορίτσια. Προτιμάμε τα κορίτσια Bitch-Style από το καλή και ήσυχη παρθενοπιπίτσα με την ζακέτα και το flat (μπαλαρίνες τις λένε) παπουτσάκι.

Τη βρίσκουμε μαζί τους να τις κοιτάμε, σπανίως να τολμάμε να τους την πέσουμε. Την βρίσκουμε να τρώμε χυλόπιτες, αλλά μόλις κατακτήσουμε μία είμαστε οι βασιλιάδες του κόσμου όλου. Είμαστε πλέον σίγουροι ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα, και εγώ πλέον είμαι σίγουρος πως πριν από κάθε μεγάλη ανακάλυψη που έγινε ποτέ στην ανθρωπότητα, κάποιο κακό κορίτσι βοήθησε σε αυτή. Σιγά μην καθόταν ο Νεύτωνας κάτω από την μηλιά μόνος του… Σίγουρα είχε κατακτήσει κάποιο κακό κορίτσι της εποχής, και όσο εκείνη ήταν απασχολημένη να του προσφέρει την επική ευχαρίστηση της ζωής του, αυτός με ξελιγωμένο βλέμμα είδε το μήλο να πέφτει…

Επειδή η χώρα μέχρι σήμερα είναι χωρισμένη στα δύο, σε αυτούς που απολαμβάνουν το σεξ και σε αυτούς που το κάνουν ενοχικά, διαλέξτε τη μεριά σας. Δεν υπάρχει χώρος για τη μέση και οι μισοί εύχονται στους άλλους μισούς “ΨΟΦΑ”. Εγώ τη μεριά μου την έχω διαλέξει εδώ και χρόνια, άλλωστε λένε πως μέχρι τα 17 διαμορφώνεις τις λεπτομέρειες του χαρακτήρα σου. Προτιμώ τα κακά κορίτσια, το επικό σεξ, τις χοντρές πλάκες, το πολύ ποτό, το άγριο ξενύχτι και τον χορό μέχρι να μην με κρατούν τα πόδια μου! Προτιμώ τα κορίτσια που λυγίζουν την μέση τους, αντί να πέφτουν στα γόνατα, προτιμώ τους φίλους που με οδηγούν σε καφρίλες και δεν ακολουθούν μόνο τις δικές μου. Εσείς για να είστε πιο μοδάτοι, προτιμήστε την υποκουλτούρα της ποιοτικής ζωής, με μουσικά ξεράσματα τονικότητας ύπνου, που προσφέρονται για αναπόληση μοναχικών ηλιοβασιλεμάτων σε trendy hipsterο-ξερονήσια, φορέστε την πλεκτή ζακετούλα της γιαγιάς και το γυαλί πατομπούκαλο …και ξορκίστε το κακό σεξ στο πυρ το εξώτερον… Μητέρα όλων των κακών.

Θα μου πείτε τι σχέση έχει όλο αυτό με “ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΑΛΙ”. Καμία. Απολύτως καμία, και γι’ αυτό είμαι στην σκέψη/δίλλημα. Αλλάζουμε τίτλο ή τελειώνουμε κάτι που μπορεί να έκλεισε και τον κύκλο του;

Θα τα πούμε κάποια στιγμή στο μέλλον…

 ———————

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here